WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Szupi délelőtt

2010.07.08. 14:23 WannabePG

   Ma végre időben sikerült kelni, mert hát mégsem hajnali 3kor volt a fekvés a túlóra miatt, mint a hét első két napja után... Ezért megreggeliztünk szépen, majd Sopron felé vettük az irányt. Nagyon klassz az idő kint, jó meleg van. Nem az elviselhetetlen kategória, hanem a cirgató napsütéses. Imádom! Fel is vettem a nagyon szexis magassarkúmat, hogy igazán nőcisnek érezhessem magam. Vékonyka smink (spirál,szemceruza,szájfény). Ez a hétköznapokon is elengedhetetlen kellék, néha ahhoz is, hogy elugorjunk a sarki boltba. Máskor meg tök natúrba bejárom fél pestet is ha arról van szó. De jó néha kicsit csajosnak lenni és feldobni valamivel nem csak magamnak, Gabinak is a szitut. Díjjazza hálisten! :)

 

  Megtaláltuk Sopronban a Triumph boltot is, mert tegnap a neten rákerestem a pontos címre. Fürdőruha és sportmelltartó vásárlási szándékok vezéreltek. Mondhatom, hogy félsiker. Fürdőruci nem volt 90/D-s felsővel (gondolhattuk:P), ellenben hiperszuper sportmelltartót sikerült venni. Abból már volt a méretem hálistennek. Triaction Extreme-t választottam, mivel ugye nagyok a cickók meg ha ugribugrizok, akkor is szépen fogja őket.Ez fontos nem szeretném ha pár év múlva a bokámnál lógna. A gravitáció a szoptatás és ilyenek még úgyis iztosan rányomják a maguk bélyegét...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Szóval ő az új szerzemény. Rajtam is majdnem pont ilyen klasszul áll. Baromi kényelmes, szinte nem is érzem, hogy van rajtam melltartó. Sőt mell sincs rajtam kb. :D Na mondjuk 8.500 Ft-ért el is várja az ember, hogy hiperszuper 6 nyelven beszélő cicifixet kapjon. De ha valamire, azt hiszem erre érdemes egy kicsit áldozni. Reménykedem, hogy évek múlva is még jó szolgálot tesz nekem! ;)

Szólj hozzá!

Címkék: extreme triumph melltartó triaction

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr782138528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása