WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

2012.07.07. 11:02 WannabePG

Ma még nem kellett bevennem eddig semmiféle gyógyszert. Haladás! :)))

G maszekolni van én meg szívem szerint takarítanék, de félek, hogy ha felállok elkezd fájni és megint gyógyszerezhetem be magam. Szóval inkább relaxálgatok még egy kicsit, valami csoda folytán úgyis reggel G elmosogatott O.o

Kaja ügyileg nem állok valami fényesen, vagyis hát folytatódik a tendencia amit a héten elkövettem... Eddig egy nektarin. Majd most nemsokára megeszek még egyet, ebédig azzal bőven elleszek. Minigyomor tiszta haszon :P

Mivel a héten absz. nem főztem, így tegnap is G hozott kaját, mozzarellával töltött csirkemellet kértem görögsalival. Alig ettem meg a felét az adagnak, szóval mára ez lesz az ebédem. Szigorúan olívabogyó mentes verzióban, mert uuuutálom :D

Ma reggel is mérlegre pattantam, a tegnapi mini séta imitálásnak, vagy nem tudom minek köszönhetően, de újabb 1.5 kg mínusz... Szóval a héten 3.5-nek intettem búcsút, de nem fájdalmasat menjenek csak vissza se nézzenek.

Bár nem direkt csinálom a madár adagok evését, jó lenne tartani magam a többször keveset elvhez, hogy később se üssön vissza ez az egész kalamajka.

Mit is mondhatnék kapóra jön a fogyás, mert hát a neurológus is erősen javasolta a túlsúlyom fokozatos elvesztését, hogy kisebb terhelésnek legyen kitéve a gerincem. Dolgozom az ügyön, mert most tényleg nagyon betojtam, az elmúlt héten rengeteg időm volt filózni az élet nagy dolgain a plafont bámulva, vagy a sürgősségin ülve infúzióval a kezemben.

Baromira nem éri meg az a pár percig tartó élvezet, amit a sok hulladék kaja okoz. Nincs egálban az évek óta tartó lassú öngyilkosság okozta élvezeti érték alias zabálás, meg mondjuk egy hét fekvés és fájdalmunkban nyüszítés, mikor már tényleg megváltás lenne ha nyekk... Szóval értitek :)

Szerintem semmi nem történik ok nélkül. Tényleg mindennek oka van! Persze próbálom nem túl misztifikálni ezt az egészet, inkább csak egyszerűen jelnek felfogni, hogy most végleg tényleg elég az ígérgetésből és a próbálkozásból. Ideje volt tenni is valamit és igenis csak úgy lehet lefogyni ha nem zabál az ember. Hiába nincs új a nap alatt :D Sajnos még mindig nem találták fel az éjszakai átalakulást, ami során reggel a kívánt súlyon ébredne az ember. És semmi csodaszer nincs, elvégre akkor nem lenne tele elhízottakkal a társadalom. Szóval csak egy csodaszer maradt: mi magunk.

Ámen :P

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr584634416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása