WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Nem vok formában...

2008.05.24. 23:09 WannabePG

 Hmm, hát hol is kezdjem, hol is kezdjem. Talán az lesz a legegyszerűbb, ha az elején. Szóval tegnap bulizásra adtuk a fejünket ismételten, de előtte meglátogattuk a kedvenc törzshelyünket kis züllés és bandázás jogcímén. Egész jól sült el mit ne mondjak, volt tömeg, csocsóhegyek, vihogás hideg meleg, ami szem szájnak (hány) ingere.
 Az utolsó hévvel indultunk neki az éjszakának biztos, ami tuti, elegáns kései érkezést terveztünk. Ami sikerült is valamilyen szinten. Főleg, hogy kicsit kalandosan jutottunk el ZP-be, ugyanis frankón nem arra a buszra szálltunk, amire szerettünk volna, de hál’ Istennek, így sem csesztük el nagyon az ívet, mivel ez az éjszakai járat is megállt mester utcánál ahonnan szépen átgyalogoltunk a hídon. Persze azt semmi pénzért nem szeretném kihagyni, hogy a héven kaptunk ízelítőt a mai fiatalok viselkedéskultúrájából. Átlag életkor 16-17 év, és annyira nagyon kemények és menők voltak, hogy rágyújtottak a HÉV-en, ami ugye nagyon vagány dolog meg követendő példa. (az iróniát kéretik kiérezni!) Mindezek után a vezető kiszólt, hogy a vezetőfülkében érzi a bagót és nem szeretne még egyszer kijönni rájuk szólni, mert lerámolja a bandát tokkal vonóval együtt mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül. És mennyire igaza volt te jó ég! Az út innentől „eseménytelenül” telt, hallgattuk a gyönyörűséges hangjukat, ahogy ordítva énekeltek, meg fennhangon hirdették, hogy be vannak exezve, és ez mennyire nagyon menő dolog megint csak…  Ja és persze az elengedhetetlen „zúzás” a buszmegállóban, amely mozgásforma inkább egy idegbeteg kakaséra hasonlít. Aki erősen homoszexuális hajlamokat mutat nem mellesleg.… Nem is kell említenem ugye, hogy ők RIO-ba igyekeztek nagy serényen, és ugyanúgy rossz buszra szálltak, mint mi. Rémes, én mondom RÉMES!
 Sebaj mert innentől már minden olajozottan működött, be is vetettük magunkat a tömegbe, ahogy azt kell, de aztán valahogy nem tudom… A zene sem volt az igazi, és úgy nagyon „fogás” sem volt. Legalábbis én a magam nevében nyilatkozom. Ugyan volt egy srác, akivel sikeresen táncikáltam egy sort, aztán túladtam rajta. Aki tudja érti, aki nem annak nem is kell! :)
 Lényegében nem mondanám, hogy rossz este volt, de azt sem, hogy jó. Ez most olyan tipikus elment kategória, ami ilyenkor arra sarkallja az embert, hogy kicsit leálljon a bulizással, mielőtt még idejekorán kiég a dolog varázsa. És én értek a célzásból, szóval azt gondolom mostanság érkezett el a barátos összeröffenős, kirándulós, sátrazós, dvd-zős, és egyéb élvezeteknek szerintem. Elvégre lassan itt az évvége a sulisoknak is, és mindenki beleveti magát a nyári szünet élvezeteibe.
 Mára „csak” ennyi tellett tőlem, a fennkölt filozofikus gondolatokat máskorra tartogatom, most megállt a tudomány egyelőre, és annyira szétszórtak a gondolataim is, hogy képtelen vagyok koncentrálni arra, amit művelek. Ergo majd egy következő szórásban jön az áldás, meg az észosztás. Ilyen könnyen nem szabadul senki sem! Hahaha

PeAcE

Szigetszentmiklós, 2008. május 24.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr481859163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása