WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

szülinap...

2008.01.18. 13:18 WannabePG

Eljött ez a nap is. Utoljára egy évvel ezelőtt volt ilyen, ki hitte volna! Szóval a születésnapom. Nem tudom nem érzem azt, hogy bármivel is különlegesebb lenne ez a nap, mint a többi, azt leszámítva, hogy ilyenkor sokaknak eszébe szoktam jutni, akár olyanoknak is akiknek amúgy nem, meg kapok sok szép e-mailt, üzenetet, elektronikus képeslapot, miegymást. Ez nagyon jól esik, jó tudni, hogy ilyen sokan számon tartják, vagy legalábbis észreveszik, ha az iwiw kiírja. :) Jó ronda idő van kint, a természet kinyilvánította érdektelenségét a születésnapom iránt. Szomorkás, esős, zord téli nap. Mikor anno 19 évvel ezelőtt megszülettem akkor hó volt. De legalább nem volt borús. Mondjuk nem lenne igaz, ha azt mondanám, hogy az idő tükrözi a lelkiállapotomat, mert nem vagyok sem szomorú, sem depressziós, leghívebben inkább a közöny tükrözné azt amilyen hangulatban most éppen leledzem. Erre szokták mondani, hogy olyan semmilyen, elmegy… Persze ez nem jelenti azt, hogy 5perc múlva, vagy akár egy óra múlva ne változhatna meg ez az egész. – közben volt egy kisebb áramszünet, még jó, hogy a laptopot ez nem érinti, csak a net megy el. – Szóval, lehet estére még megjön az életkedvem, és kitudja akár még boldog is lehetek vagy ilyesmi. Sosem lehet tudni!!! Azt hiszem mára ennyi, mert valami nagyon nagy dolgot akartam írni, de elszállt az ihlet:(. Pussz mindenkinek! Szigetszentmiklós, 2008. január 18.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr871859134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása