WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Interiorizáció XD

2008.05.08. 23:33 WannabePG

 Ez egyszerűen vért kíván!!! Komolyan mondom, most tartok ott, hogy lassan a könnyeimmel küszködöm kétségbeesésemben, hogy tulajdonképpen miért is nem születtem én két lábon járó idegen szavak és kifejezések szótárának?! Ez egy agyrém effektíve, semmi kétség nem férhet ehhez. Ja hogy meséljem el miről is hadoválok. Jó rendben!
 Szóval a story a következő: Reggel viszonylag korai ébredés (megközelítőleg 10óra…), álljunk neki a tanulásnak címszó alatt 1 óra papír rendezgetés után 3 tétel áttanulmányozása. Jó rendben dél körül ebéd, kis netezés, majd vissza a pszichológiához. Tizenakárhány kérdésen átrágrtam magam, már akkor éreztem, azt a furcsa dühöt ami ilyenkor előjön az emberben, hogy mi a f*sznak kell ennyi idegen szót beletenni ebbe a szájbatekert definícióba, de nem baj, jó az, had szokja! Akkor itt most hoznék egy példát ha már homár:

Fogalmi érvényesség: azt mutatja meg, hogy az elméleti fogalmaink milyen pontosan fedhetők le a dimenzionálás során létrehozott változókkal, és az operacionalizálás eredményeként kapott adatokkal.Jó! Kezdjük ott, hogy mi a fa..?! Na mondom megnézem mit jelent az hogy operacionalizálás à 20. szd-i polgári szubjektív idealista filozófia azon irányzata, amely szerint bármely fogalom jelentése kizárólag az e fogalom használatánál és vizsgálatánál alkalmazott műveletek leírása útján határozható meg és ezen kívül nincs is értelme

Köszike! Most már sokkal okosabb lettem b+! Aztán ilyen és hasonló ’kedves’ dolgokkal van tele az egész sz*r… Gondoltam ezt muszáj megosztanom mindenkivel, hogy szenvedek, mint egy kutya, és nem mellékesen az elmebaj és az agyhalál között ingázom. Talán a sírógörcs is megkörnyékez, még próbálom tartani magam. Eredmény: kólával vettem be a koffein tablettát. Valamiben meg kell halni nincs mese. Mondjuk szép nagyokat ásítozom ám így is. Kezdem azt hinni ki van betonozva a gyomrom belülről, ezért képtelen felszívódni a sok igen egészséges, és hasznos anyag, lásd koffein és társai. Mentségemre legyen mondva coca-cola zérót toltam magamba. Oda kell figyelnem a vonalaimra. Amik gömbök :D nem baj formás vagyok, a kerek is egy forma.
 Na jó most egyelőre ennyi, mert már nagyon hívogat a 33-as kérdés. Igazándiból nem bírok tovább ellenállni a csábításnak belevetem magamat Horányi Özséb tanulmányába, melyben megkülönböztette a kommunikátum konstituensét. Tudom, tudom egészségemre… Meglesz köszönöm!

BéKe

Szigetszentmiklós, 2008. május 8.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr401859157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása