WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

A jó Isten áldja meg!

2009.03.23. 19:10 WannabePG

Tudod, segíts magadon és az Isten is megsegít. Legalábbis ilyesféle közhelyekkel szokás kiszúrni a jó (?) nép szemét.

 Hogy miért írom ezt? Mert baromira témába vág. A tarhálókról szeretnék most megemlékezni ebben a rövidke kis bejegyzésben.

 Gondolom, az mindenkinek megvan, mikor rohansz a dolgodra, vagyis csak rohannál, és akkor egy aluljáró közepén eléd vág a koszos, fogatlan csöves, hogy a jó Isten áldjon meg, és hogy csak egy pár forintot. Némelyik még azt is elmondja, hogy ő bevallja, piára kell neki, mert ebben a nagy hidegben úgy fázik… Én speciel az agyamat eldobom az ilyentől, eleve miért kéne már nekem finanszírozni az ő alkeszkodását? Másrészt meg miért nem lehet megérteni, hogy takarodjon már az intim szférámból a borszagú leheletével, meg a rothadó maradék két fogával. Most komolyan lehet szemétnek tartani, mert nem szánom meg, vagy, mert ítélkezem itt fölötte, holott nem vagyok én a mindenható… na de könyörgöm milyen dolog ez? Hogy jön ő ahhoz egyáltalán, hogy feltart, és amúgy is?! Én sem megyek oda találomra emberekhez az utcán, hogy Te figyu már, az Isten téged majd biztosan megáld, ha adsz nekem pár forintot, mert épp egy új plazma tv-re gyűjtök és még hiányzik úgy 200.000 Ft hozzá. SZÖRNYŰ!!!

 A másik nagy kedvenc, aki felhasznál mindenféle segéd”eszközöket” mint pl. állat, gyerek, mankó, amit akarsz. Gyerekkel tarhálni, és ezzel kiváltani más emberek sajnálatát? Nagyon kemény.

 Őszintén remélem, hogy soha nem fog úgy alakulni az életem, hogy csak egy kicsit is megközelítsem ezt az állapotot. Valószínűleg, ha ilyen lenne, inkább felkötném magam egy fára, mintsem tarhálnék alkoholra, drogra és egyéb értelmes dologra. Érdekes miért nem kéreget Petőfi kötetre? Vagy megy el egy ilyen szállóra ahol, megfürdik, kicsit rendbe szedi magát, csak addig, míg elmegy munkát keresni? Jó persze tudom, sajnos ez nem ilyen egyszerű, főleg nem itt nálunk, meg jelen körülmények közt, - gazdasági világválság van emberek, fogjuk rá ezt is arra - de azt nem tudom elfogadni, hogy nincs más választás. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

 Erről a témáról most csak így hirtelen ennyit, lehetne tovább feszegetni, meg lenne még mondandóm is, csak elszállt jelenleg az ihlet, meg a kedv.

 

Írói válság J

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr201859190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása