WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Újra itthon a kis csapat! :)

2011.01.04. 11:14 WannabePG

Bizony-bizony, tegnap egyben, zökkenőmentesen hazaértünk. Megdöbbenve hallottam a híradóban valamelyik nap, hogy a 4 napos pályamatrica árát felnyomták 1600.- körülre az eddigi 1100.- körüliről... Csak azt nem tudom, hogy nyáron akkor majd 2000.- lesz? Az osztrák pályára a 10 napos 2500.- OMG!

Szóval körbe jöttünk, távolságban ugyanannyi a móka, csak 1 órával több, mivel falvakon és városokon át vezet az út és hát nem lehet végig tolni neki kilóharminccal, mint a pályán... De nem baj, nagyon szeretek kertek alatt is kocsikázni, nézelődöm, miegymás. Ha meg egyszer időmilliomosok voltunk, why not???

Az ünnepek nagyon klasszul teltek, jó volt otthon nagyon. Bár a betegségem beárnyékolta, nem igazán úgy terveztem a karácsonyt, hogy 38 fokos lázzal átalszom pl. a 25.-i vendégeskedést nővéreméknél, de összességében véve, nagyon örülök, hogy viszonylag huzamosabb ideig otthon lehettünk, találkozhattam a barátnőmmel és a nagy családot is végigjártuk szépen.

Szilveszterkor otthon voltunk, mert nem igazán éreztem még a toppon magam. Torokfájás, takonykór, ezért nem akartam mégjobban megfázni, vagy ilyesmi. Ezért otthon pizsiben tv-nézéssel telt az óév uccsó napja. 4-esben voltunk anyuékkal. Whisky-cola volt az aperitif :D megint rájöttem, hogy nem szeretem a whisky ízét, abban maradtunk, jövőre újra próbálkozom. :P Valaki egyszer azt mondta nekem, hogy a whisky iváshoz meg kell érni. Na én még nagyon zöld vagyok ehhez az is bizti! Majd növök még egy kicsit és újra próbálokozom! ;) Éjfélkor barackos gyerekpezsgővel koccintottunk, mert azt favorizálja nálunk mindenki, főleg, ha választani lehet a normál alkholos és a gyümis verzió közt. :D Utána megnéztük a tüzijátékokat, amit kb. három felől is nyomattak egyiket pontosan az erkélyünk elől az útról. Másik jobbról harmadik balról jött. Nagyon klassz volt! ^^ Ezután elszívtunk közösen egy vízipipát, ugyanis ezt kaptam karácsonyra anyuéktól. Igazi életérzés volt így indítani az újévet lazulni a kanapén vízipipával a szájban. Nagyon nááágyvilágii vóóót! :D:D:D:D

A jó hír, hogy ma mérlegeltem és az ünnepek alatt, nem híztam egy dekát sem. Súlyt sem tartottam, hanem fogytam 30 egész dekát!!! Ezek szerint mégis meg lehet csinálni! Igyekeztem odafigyelni, hogy inkább többször egyek keveset, nem nasikáztam, hálistennek sütik voltak leginkább édes verzióban, nekem meg az fogyasztás ügyileg hál isten úgysem ersősségem. Bezzeg az én szerelmetes uram kitartóan végigette az ünnepeket, +2 kg körül ért haza :D De ahogy isemerem a héten már búcsút is fog inteni ezeknek a dolgoknak, mert a kis dög iszonyat gyorsan lerendezi az ilyemit! :D:D:D

Szóval nagyon jól indul ez az év, sokat várok 2011-től. Annyira szép szám! A visszaszámlálás pedig elkezdődött, még 15 napig vallhatom, hogy 21 vagyok. :D 2011-ben 22 very-very gúúúúúd! ;)

Na és akkor végezetül a mai ebészet mindezidáig:

R: elmaradt, mert 10-kor ébredtem. Sikerült az éjjel többször légzési nehézségek miatt fent lennem. Otrivin és 100-as zsepi jó barát! :D

T: ettem egy marék diákcsemegét, mandula, mogyoró, mazsola, meg valami fehér csokival bevont "izé" volt benne. Ennyire futotta a fene nagy éhségemből. + pár korty mézes teácska.

T2: egy csomag győri édes jóreggelt és a kihűlt mézes teám kivégzése

Nos egyelőre idáig jutottam, most pedig irány a konyha, negyed óra múlva itthon lesz az uram, addigra csinálok halat a sütőben olaj nélkül és párolt zöldséget tervezek hozzá köretnek.

 

E: Fél adag kínai csípős-leves, hal franciasalival. Ebből csak a halat tom, hogy 15 g ch :D

 

Közösen G-vel megcsináltuk a RR2010 20perces felsőtest részét. Anyáztunk rendesen mindketten, fájt, mint az állat. Utána én nekiálltam a magazin gyakorlatainak is, de csak a feléig bírtam, utána szédülni kezdtem sajnos és inkább leálltam. Nem szenvedni akarok én, hanem élvezni a mozgást, meg az általa elért eredményeket!!!

Aztán gyorsan megnyírtam Mókuskát, csini lett! ^^ Majd a jól megérdemelt közös zuhi. Ennek következtében már 7 előtt pizsiben nyomultunk, hát na csak így öregesen! :D De nem baj, legalább időben lefekszünk, mert azért 4:45-kor kell kelni, fáradtan meg nehéz húzni az igát egész nap, meg még délután is maszekolgatni és társai. Uzsi és vacsi már nem volt, de egy sor rizses-milkával megjutalmaztam magam a torna után. Már csak azért is, mert hajlamos vagyok sportolás után búvárbéka vércukrokat produkálni... Szeretem a rizses-milkát, mert inkább puffasztott rizs, mint tömény csoki és ez nekem nagyon bejön. Alapvetően nem vagyok ugye egy édesszájú példány, szóval ez megfelel az ízorgiázásnak.

Kíváncsian várom a holnapi mérlegelést! Szerintem ma ügyi voltam.

Szép álmokat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr562559498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása