WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Jobb

2012.07.06. 22:07 WannabePG

Valamiféle javuló tendenciát mutat az állapotom, de még mindig rengeteg gyógyszer árán tudok csak létezni... De legalább nem kell szenvedni (annyira) Az is valami ;) Minden apróságnak örülni kell!

A héten gyorsan hamar ledobtam magamról 2 kilót bizti ami tuti, mi lett volna, ha még mozdulni is bírok?

Elhatároztam, hogy holnap muszáj takarítanom egy picit, és rendet raknom a lakásban, mert a manók nem csinálják meg és G sem, mert neki mindig dolga van ő mindig megy valahova vagy jön valahonnan, mindenhol mindent csinál, csak a lakás nem halad. Sztahanov hozzá képest lusta dög volt komolyan :D Bárcsak már a saját dolgain is ennyit munkálkodna :P

No de nem panasz ám, csak egy kis zsörtölődés.

Ma este szomszédolni voltunk egy kicsit, az egész egy cukkínivel kezdődött, kaptuk anyós pajtitól és az egyiket gondoltuk elajándékozzuk, aztán ebből gyertek át lett, amiből pálinkázás. Persze csak a fiúk ittak, én a gyógyszer miatt nem, csak házi bondzaszörpit ittam. Nyamnyam szeretem naon!

Aztán mivel az nem erkélyes lakás, A átkéreckedett az erkélyünkre dohányozni egyet, úgyhogy megmutattuk mi is a kupinkat, mert hát egy hete minden úgy van, ahogy G hagyja. Nincs egy hülye aki elrámol utána alias ééén :D Kicsit azért szégyelltem magam, de annyira azért mégsem. Most volt érvényes felmentésem, hogy miért hever romokban a lakás. Bár mondjuk ami náluk van, ahhoz képest itt még istenes a helyzet. Nagyon pici az a lakás, ők meg nagyon 5-en laknak benne... 2 szobás, kisebb nm-re, mint a miénk és még erkély sincs. Szóval jó zsufi. Ősszel lehet, hogy ők is átalakítanak, ha nem sikerál eladni akkor valamit ki kell találni előbb vagy utóbb mert hát két nagyobb leányzó van, meg egy 9 hónapos babuci. Marha imádnivaló kis nyálaska :D Olyan, mint a duracell nyuszó, leteszed és megy, néha fordítasz rajta, de örökmozgós, sosem merül le :))))

G amúgy most is lent van A-val a garázsában, söröznek, vagy ki tudja kibeszélik a csajokat? :DDD Remélem a lépcsőn azért felcipelik egymást, mert G már ivott kb 4 páleszt, meg egy sört és mivel nem vagyunk valami nagy ivók mostanság, lehet, hogy holnap majd megbánja, ha másnaposan kell gipszkartonozni. Jár neki majd az ÍJ póló viselheti egészSEGGel :DDD

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr274633927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása