WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Vasárnap

2011.03.06. 20:57 WannabePG

Nos az a helyzet, hogy ma számokkal nem tudok számolni és eléggé sikerült össze-vissza ennem sajna-bajna

R e g g e l i: 2 szelet teljes kiörlésű kenyér cabanossival (vékony kolbász szerűség a BILLA-ban lehet kapni. Meg paprikát is ettem hozzá.

T í z ó r a i: 1 csokis fánk közösben G-vel, de mivel rájövök mindig, hogy nem szeretem, így inkább csak a mandula darabokat nyalogattam le róla... Mivel az ebédre várni kellett és már éheske voltam, elrágcsáltam egy pizzás kiflit, ami minden csak nem diétás.

E b é d: A tegnapi sült husi, tepsiben sült krumplival és ubival.

U z s i: 1 mini kürtőskalács (a péknél lehet kapni, vaníliahab van benne és az egész kb akkora, mint egy nagyobbacska kovászolni való ubi Fini mert nem túl édes és nincs cukorba forgatva. Persze hatbillió kcal és g ch így is gondolom én...

V a c s i: 1 kifli és egy szál cabanossi. Málnás joghurt.

Hááát ennyi mára, számok ma nincsenek, holnaptól pedig egy kemény kis diétába fogok. Mivel nemhogy fogynék csak hííízok, csak hííízok. Szóval pár deka le 1-2 kiló fel. Ez így nem buli, szóval vasszigor powa!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr152716603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása