WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Szerda

2011.03.23. 21:24 WannabePG

Na ma talán már ügyibb voltam, mint az elmúlt napokban, de a csokikát ma sem sikerült kivédeni azért... Most már megjöhetne végre tényleg, szeretnék hamar túl lenni a dolgon!!!

Reggelire puffasztott rizst akartam enni, de az utóbbi két hét megviselte, míg kibontva várakozott a sorára szegény, szóval egyet nagynehezen megettem, de inkább hasonlított farostlemezre, mint puff.rizsre... Ezért a "remek" ízélményt lefojtottam még 3 pizzás ízesítésű abonettel. Ehhez májkrémet és újhagymát nyammogtam, no és az elengedhetetlen reggeli fini kakaó is pipa. Viszont elfogyott a keserű kakaó por, szóval nesquick-et tettem bele. Úgy látszik ma gyereknap volt!

Tízóraira megmentettem egy sor szarrá olvadt eperjoghurtos csokit, amit az én drága uram okosan a fenti nappali asztalára tett, csak azzal nem számolt, hogy oda tűz a tetőtéri ablakból egyenesen a nap. Még épp időben nyalogattam ki a papírjából, különben épp készült volna ráfolyni a Cosmómra!?!?!?! Ezt 3 szem diabetikus keksszel koronáztam meg.

Ebéd halacska volt, jázmin rizzsel és leginkább francia salival és pfefferonival. Csípett, mint az állat, de imádoom nyaaaammm!

Uzsi gyanánt és desszertként G-vel elfeleztünk egy Kit-Kat-et, meg ettem még 2 db diabetikus kekszet is.

A vacsim teljes kiőrlésű kenyérből, májkrémből, rakat póréhagymából és pár hari gyulai lángolt kolbiból állt, utóbbi inkább csak az íze kedvéért, meg mert mostanra lett jó száraz... Jól van naaaaaa!

Eredetileg amúgy zabkását akartam vacsorázni, meg is csináltam magamnak, de aztán elment az édestől a kedvem. Már csömöröm van annyi édességet zabálok ebben az elmúlt 2-3 napban. Ez nem én vagyoook!!! Szóval aztán elkezdtem enni kb a harmadát megettem, majd odaajándékoztam az uramnak a lehetőséget!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr372766329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_fairybug_ 2011.03.24. 00:12:27

szia!

most találtam rá a blogodra, és nagyon megtetszett, ahogy feljegyzed az étkezéseidet!
megkérdezhetem, hogyan számolod ilyen precízen a kalóriákat meg mindenféle összetevőt?

sok sikert a kitűzött célodhoz! :)

WannabePG 2011.03.24. 14:20:48

@_fairybug_: Sziamia Tündérbogár! ;)

Nos nagyon örülök, hogy rám találtál, remélem sok hasznos infóval és kellemes perccel lettél ettől gazdagabb. A kajáimat a www.myfitnesspal.com-on és a kcalendar program segítségével "menedzselem" na meg egy grammra pontosan mérő konyhai mérleg is társam ebben. Meg egy cuki jegyzetfüzet ;)
A Kcalendar programot a www.kcalendar.uw.hu oldalról tudod letölteni és itt részletes leírást is találsz a használatához! ;)

Sok sikert neked a számok erdejében! ;) Ha elvesznél, csak kiálts, szívesen válaszolok!

Puszim! :-* :)

_fairybug_ 2011.03.26. 13:27:13

köszönöm szépen a nagyon aranyos választ!!! :)))
továbbra is tetszik a blogod, úgyhogy ezentúl is olvasni foglak, remélem, sok-sok sikert kívánok a kitűzött célodhoz! :)
szép hétvégét! :)
süti beállítások módosítása