WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Párám párárárám

2011.04.27. 11:23 WannabePG

Széééépséges szerdai napot a kedves mindenkinek! Remélem jó időtök van, itt ugyan már nem esik, de legalább hüvi van és a nap sem süt No de csak semmi negativizmus, elvégre szép az élet nemde?

 

  Dejó, hogy ééleeek! Szeretem a krémest! 

Még mélyen bennem vannak az emlékek a vasárnapi Republic óta úgy látszik Na mondom akkor mi volt a reggeli. Két szelet bajor kenyér, BordsEve-el, és volt még egy falatka téliszalámi egész pontosan a csücske amivel soha senki nem bajlódik, mert macerás felvágni, szóval én voltam olyan hős és elrágcsáltam. Meg egy paradicsomot is elfogyasztottam és 2 deci áfonyalevet is. Fincsi volt és most kivételesen olyan 9 körül sikerült is sort kerítenem a mutatványra. Ennek következtében már kezdek éheske lenni, szóval most előadok egy kései tízórait, ami egy Milk@ csokitojás lesz, aminek csokihab van a közepén. A nyuszika hozta és hát tudjátok nem venném a lelkemre, ha megromlana vagy ilyesmi.

Apropó megromlás, pont tegnap néztem rá a "bélentaposott" csokimikulásomra, ami még mindig a fürdő polcán vár a sorára (ne kérdezzétek miért van a fürdőben a csoki, anyós egyszer oda rakta én meg nem mozgattam azóta sem). Mármint a csokit, nem anyóst! Szóval tegnap ráakadt a tekintetem, aztán mondom nem is ártana megnézni lassan, hogy szav.idejét tekintve, hogy áll? De végül is még jövő márciusáig jó. Általában nálam az ilyen "csokoládés tejbevonómasszából készült üreges figura" című dolgok a polcon vagy valami sütiben végzik, mert azért ha már csoki, akkor ínyenc vagyok akármi nem felel meg a puccos bélésemnek. El is határoztam rögtön gyorsan, hogy ez bizony valamilyen formában G születésnapi tortájának részét fogja képezni. Kiegyeztünk egy jó kis csokitortában, megpróbálom majd valamiféle reform változatban létrehozni, de túlzásokba nem akarok esni, mert hát azért mégis csak egyszer 27 éves vén trotty a drágám.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr662858868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása