WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Nyers, elgondolkodtató, és IGAZ!!! :$

2012.02.06. 21:33 WannabePG

Tényleg minden hülyeséget elhiszel?
By Sasa
hétfő február 6, 2012

Hogy mit lehet eladni egy nőnek? Gyakorlatilag bármit. Még csak túl értelmes eladónak sem kell lenni hozzá. Ha azt mondják valamire, hogy az fogyaszt, akkor az máris 100millió dollárost bevételt fog termelni.

Hogy miért? Bántó vagy nem bántó, de ha egy nőnek valamire azt mondod, hogy fogyaszt, akkor kikapcsol az agya és mint Dagobert bácsinál a dollárjelek, elkezdenek pörögni a negatív kalóriák a szeme előtt.

Nem kell nagyon messzire menni és nem is nagyon extra dolgokra gondolni. Minimális emlékező tehetség kell csak hozzá, de volt egy időben a káposztaleves kúra. Hogy pontosan honnan indult és milyen idióta barom találta ki azt nem tudom, de az biztos, hogy az összes ételfutár cég, ebből szedte meg magát. Mert a számítógép előtt segget növesztő, mozogni nem akaró irodista csajok rendelték számolatlanul.

De említhetném ugyanígy a zöld teát. Jelentem ezt is egy ételfutár cég vette be a kínálatba, belebaszott 3 mentalevelet és máris vitték, mint a cukrot. Cukrot a lófaszt, ha a cukrot valaki kiejti a száján egy nő közelében, akkor az a pokolban fog elégni. Jelentem, engem nem érdekel, ott tuti jobb lesz a társaság.

Nem csinálnék reklámot neki, de volt egy olyan diéta, amiben csak turmixot, meg levest lehetett enni 3 hónapig. Számolj utána és máris megvan a neve. Ügyesek és okosak voltak. Csináltak hozzá saját, ízléstelen csomagolást, beletúrtak valami szar port, aminek a szénhidrát tartalma magasabb volt, mint a fehérje tartalma, de hát kit érdekel, hogy fogyásnál ez épp fordítva lenne jó, senkit. Mert a kampány azt hirdette, hogy 90 nap alatt formába lehet jönni.
Kis kutatás után biztosan meg lehetne találni a cég adatait és annak is utána lehetne nézni, hogy mégis mekkora bevételt sikerült produkálniuk. Szerintem attól a soktól fogynál igazán, amit akkor kapnál, ha meglátnád a számot.

Jaaaa, hogy ezek tuti, tudományosan bebizonyított programok??? Hát, azt a kurva, hogy én erre nem gondoltam. Máris én kérek elnézést.

Lófaszt van bizonyítva? Mit bizonyít az, hogy fognak 100 embert, akinek van 40 kiló feleslege és ebből ledobnak egy hónap alatt 10-et??? Semmit, nullát, még annál is kevesebbet. Ugyanis nem nagy móka, bármit csinálhattak volna velük. Keresnek egy olyan csokit, amiben táblánként van 500 Kcal és azt adják nekik napi háromszor, akkor attól is fogytak volna…

Imádom a nőket, ahogy elő tudják adni, hogy mennyire talpraesettek, hogy mennyire önállóak, hogy mennyire képben vannak mindenről és egy ilyen apró szarsággal, mint, hogy valamit zsírégetőnek, vagy fogyasztónak nyilvánítanak, vagy csak ráírják, máris hülyére lehet venni őket.

Jó, hogy már azt nem nyelitek be, hogy a hideg víz fogyaszt, mert a testednek fel kell melegíteni és ez kalóriákat igényel. Holnaptól minden csaj igyon jeges vizes, mert az a tuti.

Azt mondjátok, hogy képben vagytok, mégis elhiszitek, hogy a 14 éves modellcsajok alakja, az etalon. Hogy aki nem úgy néz ki, mint ők az már nem is lehet party képes csaj.

Nem ismered a tested vagy csak a memóriád nem a régi már 25 évesen, de emlékezz már vissza, vagy kérd meg anyukádat, hogy segítsen, hogy mégis hogy néztél ki az előtt, mielőtt a hormonok elkezdtek volna tombolni a testedben? Elárulom, ha már nincs kedved felhívni. Lapos voltál, mint egy deszka. Hűűű, bakker pont úgy néztél ki mint a modell csajok. Talán csak annyi volt a különbség, hogy nem voltál olyan nyúlánk, mint ők és nem mozogtál ettől olyan esetlenül bénán. De amikor elkezdtek tombolni a hormonok és a kislányból nő lett, akkor szépen megjelent egy két domborulat. Lett feneked, lett melled…

Hidd el, jön még kutyára dér, meg kamion is és vissza is tolat. Eljön majd az az idő, mikor a most kifutón vágtázó esetlen kis puncik már sehol nem lesznek, mert robban a hormon bomba és kikerekednek.

De most őszintén? Tényleg annyira jók, hogy görcsölni kell érte? Azt mondjátok mindig, hogy a pasik megnézik a dögös csajokat. Na bumm, mielőtt hazudnál egy nagyot, sétálj ki a házból nehogy rád szakadjon a plafon és ott mond, hogy te nem nézed meg a kigyúrt pasikat?

A másik kedvencem és ez egy világmegváltó baromság szerintem, mikor azt mondják a nők, hogy mert a pasija pornót néz és ott mennyi jó testű nő van és akkor biztos olyat akar és ez frusztrál titeket. Ilyen alapon a pasik is kibukhatnának, hogy nincs akkora farkuk, mint egy két színésznek…

Másokhoz hasonlítgatjátok magatokat. Egyediek akartok lenni, mégis legyőz titeket a csordaszellem, mert be vagytok szarva, hogy valaki jobb lehet, mint ti. Ezért, ha egy agyatlan a csapatban elkezdi valami szarral kenni magát, mert attól majd nagyobb lesz a melle, akkor rögtön még az értelmesekből is kirepül az IQ és ők is kenik magukat: “háá nehogymá neki nagyobb legyen, mint nekem”.

Próbálnátok meg kicsit átlátni a szitán, hogy ne lehessen olyan könnyen átkúrni az agyatokat. Tudom, hogy jó elhinni, hogy semmit nem kell tenni és majd jól fogtok kinézni, de észre vehetnétek már, hogy van, ami nem működik. Kisgyerekként volt annyi eszetek, hogy ha egyszer megégetted a kezed, akkor nem fogtad meg újra a forró sütőt. Felnőttként ez hova lett???

Hova lett az egyediség? Hova lett a bátorság? Hogy merj valami olyat tenni, ami tényleg te vagy?

Törj ki a masszából, különben Te sem leszel különb és lehúz az aljára, aztán majd jöhet a depressziós zabálás és segg növesztés!

Forrás: http://sasafitness.hu/?p=1953

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr504073099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása