WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Hmmm

2007.05.28. 20:48 WannabePG

 Az élet szar! Erre mindig rá kell jönnöm... És minden egyes alkalommal felteszem a kérdést, na de ennyireee??? Vajon hogy fordulhat elő, hogy egyeseknek minden megadatik az élEtben, szépség,gazdagság,szeretet,szerelem,karrier,család,siker, egyszvóal BOLDOGSÁG, és vannak olyanok akiknek meg vagy mindenből kijut az egyel rosszabbik verzió, vagy van amiben teljes a hiány... Az éelt olyan igazságtalan, de most komolyan... Gürizelúgy hogy a beled kilóg, az elismerésért a megélhetésért akármiért, és mi erre a nagybetűs ÉLET válasza? Hmmm oldalágon jöttegy csinibini tündibündi kis akárkivalaki és szépen könyöklős módszerrel megszerezte amit akart. Sőőőt továbbmegyek még csak erőfeszítésébe sem került. Max annyi h ha csaj akkor széttárta a  lábait :PPP Vagy vmi mást... 8-)
 Jóhh hát mind1 ezt is el kell fogadni h ien emberek is vannak, meg mki más mások az értékrendek,elvárások bla bla bla bla... Csak szimplán dühít. És hol máshol adhatnám le a dühömet,ha nem egy blogban? Ójjjeee
 Am a legszebb az egészben hogy mindig valami személyes csalódás váltja ki belőlem a nagy éeltundort. Mielőtt vki emosnak néz nem arra gondolok hgoy most akkor gyorsan kiugrom a földszintről:PP Áááneeem... Abból már kinőtteeeem :P:P:P Ez egy ásik story 8-) :D
 Szóval személyes sérelmek... Amik úgy rá tudnak ébreszteni hogy "bazdmeg annyira egy szerencsétlen nyomorék vagy,nézz már magadra ennyi?" csak körülnézel és azt látod, hogy msot nagyon egyedül vagy ebben a nagy világban még ha éppen 20an vesznek is körül... Mintha csak idegenek lennének... Nem is értik meg a gondjaidat csak elvárják hogy te megértsd az övéket és tanácsot is adj,meg kell egy váll is olykor ami kisírhatja az ember magát, stb...
 Jó mondjuk azért nem ilyen drasztikusan tré a szitu,mert kb létezik igaz barátság csak mert miért ne alapon. De speciel igencsak elkerülős a dolog. Ritka alkalom, és egy élet során kevés olyan ember van akiért tűzbe lehet tenni a kacsókat, sőőőőőt az az igazán tuti ha meg is marad.
 Sokszor csalódom, sokmindenkiben. Sokszor olyanban akitől nem várnám. De az éet az már csak ennyire szar,és ha tehetem akkor miért ne tegyem könnyebbé elviselni ezt a kalap szart? Például hogy megtanulok a mának élni,és élvezni a pillanatot? Nyáron fííl dö szánsájn és gó tu dö parti vid máj frendz? Óóó ácsi ácsi...
 Ez megér egy új bekezdést. Látsd barát. Hmmmm...***Katus mély gondolkodóba esik*** aztmondjahogy akkor van a hawer meg van a barát. Hogy is írnám ezt le egy értelmező kéziszótárban? Hümm hümm... A haver lenne a lazább kategória abba még belefér hogy ne ugrik ha baj van, meg néha kis hát mögött kibeszélős, szembe jópofizós, érdekből veled levős SZERINTEM... De a barát... Hmmm abból kevés az igaz. És minden egyes barátnak hitt haver után vesztem el a reményt hgoy egyáltalán ez a fogalo létezik-e még az én egyéni szótáramban. Volt már pár "legjobb" jaaaj ugyanmár... A végén az támad hátba a legjobban aki mindent tud rólad, ismeri minden gyengéd. Naaa neeem ebből nem kérek. Akkor jött a befordulós módszer. Áhhh felejtő az nem nekem való. Pont nekem?! hehehe ez az évezred vicce lenne... Akkor nézzük a soks zálon futtatós nem legjobbat kiemelős csak egyformán mindenkit nagyon szeretős. Ez van most. Nemtom jó-e mert így meg lassan tatomjaimra hullok érzem és csak annyit veszek észre hogy én ötezer felé ugrok ha tok de visszafelé háááát nem ötezerfelől kapom a segítő jobbot ha bajvan. Persze szóban ez olyan szép "hogyha  bármi baj van tudod hogy rám számíthatsz" " ha tok segítek" EGY: nem valszeg  nem tufdsz... KETTŐ: Hol is van olyankor mindenki mikor tényleg baj van???hm?hm?hm?
 Igazábólcsak jóólesett kicsit eltűnődni azon mennyire nagyon sajnálhatnám magam. De most úgy döntöttem, nincs kedvem. Inkább szarok bele a szar életbe, és próbálom nem elszarnihogy kevésbé lehessen szar.

P.E.A.C.E.! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr881859066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása