WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

I'm so sad

2008.01.02. 15:27 WannabePG

Jahhhj ittenem de naon fáradt vok, még mindig. Olyan xar kedvem van, én nemtom semmihez sincs igazán indíttatásom... Pedig tanulnom kéne, meg nem ártana a sporttáskákból sem kipakolni... De ááááááá

Tegnap egész nap ágyban voltam szinte, nem csináltam semmit csak neteztem,és döglöttem... Kicsit betett ez a két részletben alszunk 5 órát dolog, aztán valamikor 3 környékén aludtam el hajnalban és 11kor keltem. De nem érzem azt, hogy olyan hű de nagyon kipihent lennék... Meg tegnap kicsit visszaesett a hangulatindex is. Valahogy előjöttek bennem a dolgok, aztán elszomorodtam.Sok-sok szép emlék, meg a tudat, hogy ez már nem lesz az enyém. Vele nem :( És akkor pár könnycseppet megint elhullajtottam, pedig azt gondoltam már a hetek óta tartó sírás után egyszer elfogynak azok is, de még úgylátszik van.

De az tény, hogy még egy darabig nem leszek kész új kapcsolatra.... Valahogy el sem tudom képzelni azt, hogy valakit most megint megismerjek, megszokjam az új dolgait, alkalmazkodjak, ilyenek... Olyan lehetetlennek tűnik hogy bárkivel legyek úgy, aki nem R :( Ez elég szomorú, de most úgyérzem nagyon ki kell ezt hevernem, mert ez most betette nálam a kiskaput elég rendesen sajna. Emellett meg még az is naon fáj, hogy ilyen f*sz módon lett vége... Olyan megalázottnak érzem magam, hogy ennyire vaksi voltam, nem vettem észre dolgokat, amiket észre kellett volna... Dehát utólag mindig okosabb az ember már :/ Nagyon szeretnék visszamenni az időben abba a 4,5 hónapba amikor boldogok voltunk. Én legalábbis őszintén az voltam, ő talán csak eljátszotta. Ez már végülis mindegy is, csak egyszerűen bánt, hogy azóta sem nagyon érdekli mi van velem. Ennyire nem lennék fontos? Ez nagyon rosszul esik nekem, hogy valaki, akivel az életemet leéltem volna, ügyet sem vet rám.

Dehát ilyen az élet... Próbálok felejteni, meg talpraállni. Nincs más választásom, mert az élet megy tovább és engem nem kérdez meg akarok-e helytállni benne,csak szimplán megköveteli és kész.

PeAcE

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr291859117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása