WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Ha végre itt a "nyár" és meleg a zidő :D

2008.05.12. 18:01 WannabePG

Hogyan írjak úgy, hogy ne legyen benne semmi olyan, ami nem oda való? Hehe! Tegnap születésnapi buliban voltunk a csipet-csapattal. Az eredmény sok hektoliter elfogyasztott alkohol, és másnapi pokolégés gyomorfájással fűszerezve. Meg természetesen a fogadalmak, hogy soha többé nem iszom. Ez általában teljesen jól tartható is, a következő ilyen buli alkalmáig!

 

 Na ezen bekezdés és az előző között eltelt egy egész nap. Most másik témával is örvendeztetném meg a kedves és a nem kedves olvasókat is, mert egyszerűen most ehhez van kedvem. Szóval részletes tájleírás következik:
 Verőfényes napsütés, vagyis inkább naptűzés, tikkasztó meleg, vöröslő combik igazi nyári hangulat. Végre rend van az erkélyen, ami annyit tesz, hogy a kupi átkerült a folyosóra. Na jó az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy egy része végre a kukában landolt. Beleértve a 2millió pár cipőmet amit nem vettem fel már megközelítőleg hm rengeteg sok-sok ideje. Ha valaki nem tudná, hogy ember vagyok, a cipőim mennyisége alapján azt gondolhatná, hogy 100 lábam van! Pedig csak kettő, amiből a bal oldali éppen a spontán gyulladás határán áll. De azért sem fogok bemenni az erkélyről, mert annyira jó itt kint a levegőn, hallgatni a helyi menő csávók szakadt verdájának lehúzott ablakából kiszüremlő „tucc-tucc” zenét, miközben szorgalmasan tanulmányozom a sajtóközlemények formai elemeit. Nem vagyok ám stréber mielőtt még valaki azt gondolná, csak egyszerűen holnap van az utolsó vizsgám. Ennek van következménye is amely nem más, mint hogy szabadság van itt a nyár, és szerintem beköltözöm ZP-be, minek hazajönni, ha úgyis ott töltöm majd eztán a nyaram hátralevő részét nemde?
 Kezd igazán nagyon melegem lenni. Ilyen lehet a szauna. Vagyis nem is mert az negyven fokban van a tűző napon a szuzukiban! Csak ott nincs menta illat, de az életérzés hasonló nagyon is.

P e A c E

Szigetszentmiklós, 2008. május 11. és 12.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr881859160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása