WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Szegény srác!

2009.03.23. 10:26 WannabePG

 Szombaton történt az eset, hogy éppen a törzshelyünk - Orgia Sexpresso :D - felé tartottam nagy hévvel (mármint nem a Helyi Érdekű Vasúttal :P), amikor is sikerült jól megbámulnom egy srácot aki a kutyáját sétáltatta. Ezen nem is lett volna különösképpen semmi bámulni való, viszont annál inkább volt számomra vicces, hogy egy fiatal egészen jóképű srác milyen úton módon vetemedhet arra, hogy egy zsebcirkáló kutyát sétáltasson, aki rózsaszín kabátba van öltöztetve. Mármint a kutya, nem a srác. :D Szóval nem tagadom tényleg megnéztem magamnak, és fel is állítottam a két lehetőséget EGY: a srác meleg KETTŐ: a csaja kizavarta kutyát sétáltatni --> a srác papucs. :D Éppen nagyban morfondíroztam ezen, mikor a forma rámköszönt, hogy szia! Hirtelen végigfutott az agyamon, hogy talán egy ismerősömet sikerült buzinak néznem az imént? :P Vissza is válaszoltam, hogy heló majd mint aki jól végezte dolgát tovább haladtam... Volna :D Csakhogy a srác utánam szólt, és ráadásul nem is magyarul, hanem angolul. Valahogy itt már nagyon nem tudtam követni a cselekményt, hogy az előbb érthetően, tisztán kimondja, hogy szia, majd most meg angolul karattyol nekem. Na mindegy végülis beszédbe elegyedtünk, az már nem volt kérdéses, hogy életemben nem láttam még ezt a csávót, és ő bizony frankón leszólított most itt engem kutyasétáltatás közben.

 Sok hasznos infót megtudtunk egymásról, róla például azt, hogy az anyukája olasz (bevallom ezzel belopta magát a szívembe:P) az apja meg koszovói és, hogy a barátnőjével élt itt, de 3 hónapja nincsenek már együtt, viszont a kutyát imádja, úgyhogy az nála maradt. Ja voltam olyan poénos, hogy megkérdeztem, hogy a kutya milyen nyelven BESZÉL. Kihangsúlyozva a beszél részét a mondatnak. Nem is tudom ezt miért írtam le, talán csak azért, hogy mindenki átérezze mennyire nagyon poénos jány vagyok én. :D

 Na, de vissza a sztorihoz, szóval jót beszélgettem a sráccal, akinek szerencsésen elfelejtettem a nevét... (TISZTA GÁZ VAGYOK!!!) Majd búcsúzóul megadtam neki az msn címemet.

...

 Vagyis csak szerettem volna, mert mint tegnap feleszméltem sikeresen msn.com helyett hotmail.com-ot adtam meg neki. :( Most tutira azt hiszi, hogy egy paraszt vagyok, aki így akarta lerázni, hogy rossz címet adott meg neki. Pedig ez nem igaz...

 Ezek után most már bárki meg meri kérdőjelezni, hogy szerencsétlen vagyok-e?

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr11859189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyuKÁD 2009.07.18. 22:49:48

a kutya se vett fel msn-re? :P

Ismeretlen_70716 2009.07.20. 16:13:47

Sajna nem volt annyira intelligens. De utólag belegondolva már nem is sajnálom, hogy nem vett fel :D
süti beállítások módosítása