WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Nahh azt bezzeg elmentette...

2010.09.05. 07:51 WannabePG

  Akkor álljon itt a péntek reggeli bejegyzésem, ami mellesleg csütörtökre vonatkozik...:

  Nyugis volt a nap. Délelőtt honlapötleteket gyűjtögettem G-nek, aztán a Photo Shop-ot backuráltam nagybőszen, szóval jól elvoltam. Délután főzőcskéztem, wok zöldséges pulykamellet csináltam. Fini lett, az uramnak is ízlett! :) (Merne mást mondani mi?!:D)


  Délután punnyadtunk ezerrel, tv nézés, fetrengés, aztán vacsi, majd megint tv... Csak úgy öregesen. Néha ilyen nap is kell. Tegnap amúgy is G később jött a melóból, mert ugye szerdán meg előbb lelépett az okmányirodázás miatt. Valamikor a jövőhéten a könyvelőhöz is elkék menni. Szar idő van továbbra is, pedig ma mehetnékem lenne. Valami csavargás, vagy buli, vagy bármiakármi jól jönne, hogy kicsit kirángasson ebből a született feleség milliőből. :D Vasárnap úgy fest, hogy G megint megy szergénybe parkettázni délelőtt. Délután meg remélem norm. idő lesz és el tudunk menni valahová kettesben. Néha sok, hogy hétközben Velux, hétvégén meg vagy maszekolás, vagy most ugye Eriéknek szergényben a ház... Még Ábrahámhegyre is le kell menni egy hétvégét, mert még mindig nincs kész minden. Bár egy házon mikor van kész? Azon mindig van mit csinosítgatni szerintem. :)


  Mára meg csak annyit, hogy sütni fogok délelőtt. Lö pá

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr262272377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása