WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Fejmosás

2010.09.07. 11:35 WannabePG

  A reggeli mellé ma az is járt apóstól... Megkérdezte, hogy nem félek-e, hogy tönkreteszem a szervezetem azzal, hogy napi 16(!) órát ülök a gép előtt. Mert szerinte nem mozgok. Jó persze honnan is tudná, hogy mikor elmegy melóba utána tornázni szoktam itt fent dvd-re? Ő csak annyit lát, hogy reggel felkelek, lemegyek reggelizni, aztán feljövök és egész délelőtt csend van. Persze ha csinálnék is valamit itt fent délelőtt úgy értem mozgás, mert amúgy pakolászni, meg rendet rakni, takarítgatni szoktam - mivel parketta van, szinte naponta fel kell törölni a porcicák és az allergiám miatt - de hát ő kint van a garázsban, lent a pincében, udvaron, tesz-vesz semmit nem lát abból mit csinálok itt fent és azt gondolja, hogy csak a gép előtt ülök egész nap. Pedig ez nincs így és ezt próbáltam neki is elmondani, hogy szoktam tornázni dvd-re mikor elmegy addig míg Gabi haza nem jön. Hááát nem tom, hogy mennyire jutott el a tudatáig. Jó abban igaza van, hogy nem olyan látványos amit csinálok meg jobban szeretem magamnak csinálni, mikor nem lát senki... Aztán arról is szó volt, hogy Gabi is lusta és hogy toszogassam már egy kicsit. (Mintha nem ezt csinálnám minden nap, már így is rémes lehetek, hogy mindig mindenért piszkálom... :D) Szóval megkaptam a magamét rendesen, azt mondta após, "Tisztellek ezért szembesítelek hibáiddal"... Na nemtom, asszem ha beindul a meló, akkor jobban hihető lesz majd, hogy nem csak a nem létező tökömet vakarászom itthon álló nap. Idáig melókereséssel teltek a délelőttjeim, aztán torna, aztán jött Gabi ebéd és utána minden napra jut valami, csak mivel Após általában délutános ő ebből kb. semmit nem lát, ezért azt gondolja, hogy én ide vok nőve a lapos elé... Kicsit azért rosszul esett, de nem bántódtam meg, mert valahol igaza van. De én választottam ezt a szakmát, az írást, ami evvel jár, hogy ülni kell és infókat gyűjteni meg írni, írni, írni... Megpróbálom megfűzni Gabit, hogy vegyünk kondibérletet, vagy heti háromszor járjunk el teniszezni céges kontóra, mert a Veluxnál lehet, csak nemtom mi a módja de majd G utána néz... Hátha akkor majd jobban látja após is, hogy én tényleg próbálok rendesen élni meg dolgosan. Csak hát munkanélküliként olyan nehéz elhitetni magunkról, hogy nem vagyunk naplopók...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr92277288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása