WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Fitballance 2010

2010.09.13. 12:16 WannabePG

Ismét sztárok buzdítanak az egészséges életmódra!

 
-          Újra itt az ország egyik legnagyobb fitness fesztiválja –
 
Kellogg’s – Bahslen Fitbalance Millenáris Park  
 
         Helyszín és időpont: Millenáris Park Budapest 2010. szeptember 19. (vasárnap) 09:30
 
 
A szeptember 19-i, i Fitbalance fesztiválon bárki részt vehet a legkülönfélébb ingyenes szűrővizsgálatokon, amelyek a park területén könnyen elérhetőek. A fitness valamint táplálkozási tanácsok mellett egészségmegőrzéssel kapcsolatos javaslatokat is kaphatnak az érdeklődők. Emellett 7 színpadon a legkülönfélébb sportokkal is megismerkedhetnek a résztvevők : lesznek joga, fitness, pilates és spinning programok,funkcionális traning power zone , valamint interaktív és virtual stage színpadok is. Az órákat olyan elismert hazai és nemzetközi oktatók fogják tartani, mint például Katus Attila, Tatarek Rezső, Czanik Balázs, Borsodi Balázs, stb..
 
A Fitbalance rendezvények célja, hogy felhívja a figyelmet a mozgás, az egészséges életmód,
valamint szűrővizsgálatok, fontosságára. A rendezvényre számos ismert sportoló és közéleti személyiség is kilátogat, hogy részt vegyen az egészséges életmód népszerűsítésében.
 
A „sztárok az egészségért” elnevezésű program is folytatódik, ezúttal Berki Krisztián  mellett Erdőhegyi Brigitta, az ifjú énekesnő Adri, Széles Iza, Fogarasi Mariann, Katus Attila, Czanik Balázs, valamint Tatarek Rezső  hirdetik a sport és az egészségtudatos életvitel fontosságát.
 
A rendezvény látogatói ajándékcsomagot, egy egészséges ebédet és ásványvizet kapnak. Az esemény bevételének egy részét a rendezvény szervezői egy vidéki általános iskola számára sporteszközök vásárlására ajánlják fel.
 
 
További információk: Bara Csaba +36702107425 , marketing@fitbalance.hu , www.fitbalance.lap.hu , www.fitbalance.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: fitballance

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr742292555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása