WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Sirám hegyek...

2010.11.27. 12:36 WannabePG

Rám férne egy adag agykontroll és boldogsághormon. Magam alatt vagyok, meg még lejjebb kettővel. Téli depi, vagy becsavarodásom végső stádiuma? Nemtom, majd igyekszem kielmélkedni a miérteket.

 

  Olyan otthontalannak érzem magam. Pedig nekem aztán most mindenem megvan nincs okom panaszra, van fedél a fejem felett, nem fagyok meg az utcán, enni is van mit, szerető párom is van, sorolhatnám. Valahogy most mégsem tudom úgy értékelni a dolgokat, ahogyan kéne. Azt érzem, hogy 21 éves vagyok és valami nagyon félresiklott, nem ilyen lovat akartam. Eleinte nagyon jónak tűnt, hogy itthoni munka, saját időm beosztása, ahogy csak nekem tetszik stb.… Most meg az van, hogy nem járok emberek közé, egyetlen kimozdulást az jelenti, ha heti kétszer eljutunk a kondiba ott látok embereket és aus. Mert kb. itthon rohadok folyton, mert G nélkül meg vagyok lőve, mert nincs egy autóm, amibe beleülnék, és huss. Ha lenne, akkor meg nem merném vezetni tök mindegy. Rakás szerencsétlenségnek érzem magam, pedig nyilván nekem kéne valamit lépnem. Csak nem tudom hogyan? Össze kéne szednem magam, de nem tudom, merre induljak.

Elegem van abból, hogy sokan vagyunk egy rakáson, hétvégente itt az egész család, csak persze G nincs… Én meg jópofizhatok itt, akkor is, ha semmi kedvem, mert amíg itt etetnek, meg mosnak rám és egy forintot sem kérnek ezért, addig nekem hallgass a nevem. Két dolog nem igazán az erősségem ezt én is tudom magamról az egyik az alkalmazkodás a másik meg a tűrés. Az is bánt, hogy szerintem G nem ért meg engem. Elvégre ő itthon van, neki itt van a családja, a barátai, a munkája az élete. Az enyém meg 215km-el odébb. Néha igazságtalannak érzem, hogy miért nekem kellett mindent feladnom és idejönni? Nem érzem jól itt magam akkor se, ha minden körülmény adott. Mert szabad akarok, lenni azt akarom csinálni, ami jól esik, nem akarok G-n kívül másra tekintettel lenni az OTTHONOMBAN!!! Most olyan érzés, mintha nekem ilyen nem is lenne… Mert anyuékhoz hazamenni jó, de már nem tudnék ott sem igazán az lenni, aki/ami akarok. Mert nem akarok már anyuci/apuci pici lánya lenni és nem akarok senki elvárásait hallgatni meg azoknak eleget tenni. Saját otthont szeretnék, saját családot, saját életet. Hiányzik a nyüzsgés a személyes kontakt a barátokkal, akik persze faszán le is morzsolódtak egy-két kivétellel. Virtuálisan megy a kontakt, de nekem ez nem elég. Persze itt vannak G barátai, akik az én barátaim is, de azért nem ugyan az. Más korosztály teljesen. Én 21 vagyok, ott pedig 26-tól kezdődik. Persze jól megértjük egymást, csak nem egyeznek az igények. Én még mennék hétvégente bulizni, ami szerintem tök érthető, ebben a társaságban már „öregesen” társasozósan mennek a dolgok. Ami persze jó, mert azt is szeretem, de hiányzik az az életem is, amikor minden hétvégén buli volt, vagy az egyetemen még hét közben is… Persze már anyagilag sem menne ez a másik, ami bosszant. Jó lenne egy bejelentett állás is, ami minden téren hivatalos és fix. De nem kellek senkinek… Pályakezdő lévén tapasztalat nulla, itt meg ráadásul majdhogynem kitörölhetem a seggemet az angol nyelvtudásommal, mikor itt az osztrákok miatt mindenki a németet nyomatná. Azt én meg utálom egyszerűen, de ha lenne rá mód már eskü ezt is leküzdeném, megtanulnám, csak valami legyen… Nagyon kusza, meg zavaros most ez a bejegyzés, de nem nagyon tudok most ilyenekre koncentrálni, hogy tartalmilag meg formailag, meg mindenhogy oké legyen. Mert ha én szanaszét vagyok hullva, akkor az írásom meg engem tükröz és az is egy kalap szar…

Na, megyek, inkább kibőgöm magam, aztán kitalálom hogyan tovább. Ez majd segít, kellenek a célok meg az elhatározások, különben csak toporgok itt a vödör szaromban és két kézzel kevergetem magam körül. Ha egy darabig most nem jelentkeznék, akkor elmerültem az élet nagy kérdéseiben és lehet, hogy épp megváltom a világot!

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr302476635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tücsök4 2010.11.27. 14:43:41

Szia Drága! Tudod,átérzem. Sajnos azt nem tudom megmondani,hogy én hogy lábaltam ki ebből! :S Egyik nap egyszer csak jobb volt! Hagytam,hogy mások együtt érezzenek és nem érdekelt,hogy ez semmin nem változtat. Kitűztem célt és néha tervezgetni is merek. A cél a költözés és a tervek,hát csak mint a te terveid! :) :$ Igyekszem nem gondolni arra,hogy gyakorlatilag semmi sem változott még,csak a hozzá állásom. A depresszió a legrosszabb betegség,úgy emészt el,hogy közben teljesen egészséges vagy! Ja,a séták,azok még nekem sokat segítenek. Mert imádok sétálni,minden lépéssel egyre jobban felszabadulok és feltöltődöm,elmaradnak mellettem a problémák. Remélem hamar elmúlik a borús látásmódod! A pénztelenségnél nincs nagyobb lehúzó erő...Drukkolok neked,hogy jól menjen minden a jövődben! :) :*

WannabePG 2010.11.27. 14:48:09

Bizony Tücsikém, Te vagy most az az ember, aki a világon engem a legjobban megért. Sokszor eszembe jutsz, mert nagyon-nagyon hasonlóak az életkörülményeink perpill, leszámítva, hogy itt ugye van még a párom pereputtya is. Köszönöm a drukkodat, tudom én, hogy jön majd nekem is a kattanás, amikor megváltozik a szemléletmódom, csak most valahogy nagyon lehúzott a szmötyi az aljára és egyre jobban félek, hogy az idáig építgetett kis jövőkép majd jól darabokra törik és minden borul amiatt, hogy nem tudunk majd egyről a kettőre jutni...Próbálok mielőbb visszatérni régi önmagamhoz, mert utálok ilyen negatív lenni. De hát pont neked magyarázzam, hogy milyen nehéz ebből kilábalni? :S Puszikállak :-*
süti beállítások módosítása