WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

20111.14. Péntek

2011.01.20. 12:10 WannabePG

Ma úgy volt, hogy há de hajj de sietnem kell a dolgaimmal, mert mire hazajön G el kell készülnöm mindennel, de aztán mivel helyettesít és nem tud előbb lelécelni, ugrott a doki program is, szóval hirtelen bazi sok időm lett mindenre :P

     Torna, pancsi, hajmosás, szárítás, kb. ezek voltak/vannak napirenden. Erősen filózom, hogy mi lenne, ha ma inkább egy cardiósabb mozgást választanék eltérve egy kicsit a 28 napos Alakreformtól. Bevallom kicsit kezdem megunni a gumikötél, lábsúly, step-pad kombót. Jó lenne valami kazább, ugrálósabb nagyon izzasztós torna is, ahol nem feltétlen az izomfájdalmon és erősítésen/formáláson, hanem a magas pulzustartományon van a hangsúly. Szóval értitek. Na de ezt majd még megálmodom, bevallom még meg sem néztem mi van mára. Aszondi hogy: 20p csípő popsi a 2009-es dvd-ről és váll-hát a magazin gyakorlataiban. Na tényleg nem tudom, lehet aztán lenyomom ezt meg még levezetésképp valami cardiót is, ha bírom szusszal. De csak azt és addig fogom csinálni, ami jól esik ^^ Ezt megfogadtam magamnak ha úgy tetszik, hogy nem szenvedés ez, szeretek én sportolni no.

     Közben próbáltam elérni a drága fodrászomat is P-t, hogy el tud-e vállalni jövőhétre egy nyisszantásra, esedékes a negyedévi igazgatás, csak most nem ér rá, majd 10p múlva újra. Majd biztos be fog szólni a fél méteres lenövésemre, de nem baj, mosom míg lehet, a színező addig is kopig, egyre közeledem a saját barnás hajszínemhez, aztán valamikor jan.végén, febr.elején elmegyek egy itteni fodrászhoz leradíroztatni. Szívatni nem akarom, mert nagyon szétcseszné a hajam azt meg nem venném a lelkemre. Viszont P megmondta anno, mikor feketére színeztem a hajam, hogy ő nem vállalja, ha 2 hónap múlva meg kitalálom, hogy szőke akarok lenni :D:D:D:D:D De panasz ne érheti a témát, több, mint egy évig voltam fekete, az nálam nagyon-nagyon hosszú időnek számít egy hajszín viselésével. Imádom a változatosságot, nem bírok nem megújulni na :$ Szóval ezek a szépészeti beavatkozás-tervek egyelőre.

R: tk. toastból, cs.mell sonkából, sajtból és újhagymából melegszendó kis ketchuppal. Kereken 30 lett, nagyon profi vagyok már a reggeli belövésében ^^
T: 1 nari és update1-es csoki puding (22)
E: bolognai lesz durum spagetti tésztával.
U: 2 dl tej (11)
V: tk.toast kenyér, 2 tojás, 8g újhagyma (40)

Összesen: 149 g CH, és kereken 1500 kcal. Fasza vagyok!

Sport: 2008-as Réka dvd, csípő-popsi, + magazin has és váll. ^^

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr442599910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása