WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Péntek

2011.02.26. 12:54 WannabePG

 

Megint itt a hétvége, iszonyat, hogy milyen tempóban pörögnek a napok én meg loholok magam után kaja ügyileg Eddig még csak a reggelin vagyok túl, mivel elég kései ébredést sikerült összehoznom. Háromnegyed 10-kor támadtam fel. (erre most meg itt ásítozom

R e g g e l i Egy zsömle volt, benne pici vajjal, jégsalival, ubival, póréhagymával, paradicsommal és toast-sonkával. Nagyon guszta volt, szép színes és jó ropogós. Ja igen egy szelet trappista is volt benne. Nyamm-nyamm! Utána pedig leküldtem a tegnapi zabkorpás túrógombócka másik felét, amit jól nem bírtam megenni és a hűtőbe "száműztem". Jelentem, még ma is nagyon fini volt!

Na jó írtam egy csomót és elszállt és nem írom újra. K*cs*g laptop egy kalap sz*r.........

Szombat 12:29 ~

Nos lenyugodtam, szóval most újra nekifekszem és igenis le fogom írni, hogy miket ettem. PONT!

T í z ó r a i 2 db keksznek indult, de elkövettem egy nagy hibát, nem számoltam ki és hoztam ide 2 db kekszet, hanem a zacsival bedőltem a laptop elé sorozatot nézni. Mire feleszméltem, már 5 db keksz is eltűnt a bendőmben. Szép vagyok mi?!

E b é d Házi készítésű hambi volt, anyós féle fasírttal, szezámmagos-korpás zsömléből és sok jégsaláta, uborka, paradicsom, meg egy pici csípős mustár és ketchup. Fini volt nagyon! G a dupláját ette ennek, én már egyet is alig bírtam megenni, de nagyon jól esett, isteni finom volt! Ő lefojtotta még egy kis csokis keksszel is a mutatványt én leginkább csak ittam rá sok-sok vizet, mert a napi folyadéknak is meg kell ám lenni!!!

U z s i nem volt, V a c s i egy ugyanolyan korpás-szezámos zsömi képében jelent meg, mint az ebédkor, csak most vajjal, hagymával, és uborkával. Nyamm volt!

Mivel próbálom kikísérletezni, mi is a jó, így igyekeztem 2000kcal köré belőni az energia-bevitelemet, hát ez sikerült is, de nem tudok hiteles eredményről beszámolni, mivel nagylány lettem, így mára, dekára pontosan ugyanannyi voltam, mint tegnap reggel. No, majd meglátjuk egy hetet, vagy kettőt azért adnék a dolognak. Ja és tegnap vettem diétás kekszet is, ha nagylányságom alatt rám jönne az édesség utáni vágy, akkor inkább ezt, mint valami csokit, vagy nem is tudom… Szóval értitek!

Számokban ez 1829 kcal és 220 g ch. Na majd meglátjuk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr982692282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása