WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Kedd

2011.03.08. 11:19 WannabePG

Először is nagyon-nagyon boldog, vidám és mosolygós nőnapot kívánok Nekünk!

A helyzet az, hogy nagyon sikeres volt a diétám első napja és mint a mellékelt ábra mutatja még élek! Ma jól indult a nap, mert a mérleg 115.7-et mutatott, ami 1.8 kg mínuszt jelent! Nagyon-nagyon boldog vagyok és úgy érzem semmi nem akadályozhat meg abban, hogy végig-vigyem az elhatározásomat és, hogy megkűzdjek azért a 2 számjegyért, ne csak próbálkozzak vele meg keressem folyton a helyes utat, hanem igen is "meg kell őrülni" és nyomatni kell keményen. Tudom még nagyon az elején vagyok, de bazi sok erőt érzek magamban és ez jó kedvre derít. Az éjjel alig bírtam elaludni fél 2 körül még az órát sasolgattam, közben pedig láttam magam előtt a karcsú énemet szép hosszú hajjal és egy igazán dögös csípőnaciban szép pillangós övvel és egy menő haspólóban. A fantáziámmal sosem voltak problémáim Megy az agykontroll ezerrel és most érzem a kattanást, szóval meg kell lovagolni ezt a batár hullámot és nyomni-nyomni!

Ja igen annyi vallomással azért tartozom, hogy tegnap végül a sportnak azt a válfaját választottam, amelyiket vízszintesben szokás végezni és ha igazán jó akkor izzaszt. Hehe!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr1002721256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása