WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Vasárnap alias túl a 13 napon!!!

2011.03.20. 10:42 WannabePG

El kell, hogy mondjam, nagyon-nagyon boldog és büszke vagyok! Ma még a nap is kisütött végre!!!

 

Szóval ez a 13 nap közel sem volt olyan kemény, mint ahogy elsőre gondoltam. Éhes nem voltam egyszer sem, ellenben kb. 3-4szer volt, hogy kívántam valamit, amit a többiek ettek. Bevált a megszagolom és elképzelem részletesen milyen is az íze taktika!!! Elmondhatom, hogy a 13 nap alatt az összes "bűnözésem" egy db Negro volt valamelyik reggel.

Ami a súlyomat illeti, könnyebb vagyok 5.7 kilóval!!! Ennek nagyon örülök, 5 kg volt a cél, ezt majdnem egy kilóval sikerült is túlszárnyalni. Értékes hetven deka ám az!

Ezennel a 13 napos programot sikeresnek ítélem!!!!

És akkor most egy kicsit arról is, hogy hogyan tovább. Nos hát én eddig is (1 éve) kalóriát és szénhidrátot számoltam, ez most sem lesz másképp. Mi változik? Igyekszem továbbra is a fehérjére fektetni a hangsúlyt, ezen kívül bejön újra a képbe az intenzívebb mozgás. Sok zöldség és gyümölcs, amiket remélem emberi áron lehet megkapni a jó idő elérkeztével!!!

Ennek fényében a mai reggelim: Fél mangó, 1 szelet(20gramm) toast kenyér, vékonyan megkenve margarinnal és 4 pici szelet diákcsemege, no meg fincsi paprika! Ezt egy bögre kakaó kísérte. Na már most kakaó= keserű kakaópor, 1.5%-os tej és folyékony édesítő nálam. Ha nem így van, azt külön szoktam jelezni.

Az ebéd sovány sült husi lesz, ezt anyós istenien tudja elkészíteni. Rengeteg hagyma és flekken fűszerkeverék a titok, no meg az, hogy csak és kizárólag sovány husi, meg némi olaj kerül a husi alá. Ízletes, puha és számomra a legfontosabb, hogy nem kell órákat szenvedni, mire lerámolom róla a sok zsírt, meg cupákot!!! Köretnek fogalmam sincsen, hogy mi lesz, nekem tzatziki az tuti.

Vacsira salátát tervezek, még nem egészen állt össze a kép, hogy miket tegyek bele, de jégsaláta, újhagyma, paprika biztosan kapnak helyet benne. Talán némi reszelt répa, kevés füstölt parenyica és 5-6 vékony szelet sonka is beleszeletelődik majd Ez még a jövő zenéje!

Kellemes vasárnapot nektek!!!!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr782755218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása