WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Szombat

2011.04.02. 22:25 WannabePG

Szupcsi-szombaaat! Ma reggeltől-estig menőkében voltunk, jó kis mozgalmas napunk volt!

Reggel felkeltünk, szép nyugisan megreggeliztünk, aztán miénk lett az egész ház. Anyós dolgozott, többiek meg mentek mamázni. Sajna nem tudtuk úgy kihasználni az üres kéglit, mint ahogy lehetett volna, elvégre nagylány vagyok, szóval rossz az aki rosszra gondol! Hülye aki nem!

A délelőtt azzal telt, hogy kiporszívóztam a Hondát, közben G meg kereket cserélt. Felkerültek újra a szépséges OZ felnik, amiket (is) imádok! Szóval nyári pacsker a tütüre adva, és le is mosattuk este, úgyhogy ááálomcéép! De hát Honda milyen lenne? (Aki még nem tudná autó őrült vagyok ezen belül Honda, civic és minden ami tuning és gyorsulás és értitek! Csupa nőies vonal

Aztán a 4 kerekű után jöhettek a kétkerekű járgányok is, felfújtuk a cangák kerekeit, lemostuk őket, aztán kivittük egy jó nagy körre a jószágokat. Ezt majd a táblázatban is látjátok, mivel rajtam volt az óra, így pontosan rögzítettem az elégetett kalóriákat is.

Utána elugrottunk még Balfra is, egyik kedves ismerős házaspár építkezik itt, kb 10 éve Atom biztos lesz a pecó az már tuti. Akkora, mint egy kastély, van minden, mint a búcsúban. Napkollektor, padlófűtés, kb. 100 négyzetméteres garázs és társai. Nem irigylem azt, aki ezt a házat majd takarítja

Ezek után hazajöttünk fújtunk egyet, majd átöltözés és irány Sopron. Sétáltunk a Lőverekben egy nagyot, közben pedig gyrost ettünk. Ez volt a vacsika, nyamiiii!

Utána volt az autó sikamika, meg a tacskóba is beugrottunk, mert após megkért hozzunk egy üveg vörös bort, mert holnap jön a szomszéd még utólag Gábor nap alkalmából meghúzni a fiúk fülét.

Olyan fáradtak lettünk a nap végére, hogy most aztán tényleg jól esett elnyúlni a kanapén és megnézni a Csillagot, hogy mit össze szerencsétlenkedett némelyik. Jókat rötyögtünk

Nos, akkor jöjjön a mai táblázat:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr302794808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása