WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Vasárnap

2011.04.26. 17:45 WannabePG

 

Ez már kicsit izgalmasabb nap volt, vagyis mondhatnám eseménydúsabb.

A korán kelés az ismét elmaradt, kijut abból a randa hétköznapokon bőven, úgyhogy ilyenkor élvezkedés és alvás 9-10-ig, már ha hagyják az embert. Reggeli, zuhanyzás-hajmosás/szárítás, aztán irány Pilisvörösvár. Úgy volt, hogy G kinéz nővéremék telkére fát vágni, csak aztán jól imádkozott és esett az eső, ezért a dolog elmaradt. De délutánra kisütött a nap, így a fák köszönik szépen jól kivágódtak. Hihhii A gyerekek arik voltak, ahogy keresgéltek a csöpörgő esőben a tuják alatt, volt ott sok csoki-tojás, lasztik meg mindenféle földi jó. Lego, csak, hogy Szilvi örüljön az ide-oda elkeveredő daraboknak. Muhahhaa! Na közben sikeresen beleborítottam az íróasztal egyik polcába a zöldteámat, csak mert ennyire tehetséges jány vagyok. Pár papírost jól el is áztattam G-nek, hadd örüljön. Megvolt a takarítás hehhe! Na szóval, ott tartottam, hogy szombat és Vörösvár, aztán ott gyerekeztünk ettünk ittunk, dínom-dánom, a fiúk a bányába dolgoztak, meg mindenféle. Hazafelé meg csak a Petőfi-hídig mentünk anyuékkal, onnan pedig irány a ZéééPéé újra, ugyanis Republic koncertre mentünk. Jóóó sokan voltak, és nagyon király volt! Mivel egyet fizet kettőt kap akció volt, lement jó pár mézes-ágyas feketecseresznye pálinka, meg volt egy tequila is, meg pár sör... Kiéltem magam rendesen! A koncert után még maradtunk egy kicsit táncikálni én ismét elememben voltam, sosem akkor fáj, mikor táncizok, akkor mindig minden a legnagyobb rendben van. De másnap úgy tudok közlekedni, mint egy hetven éves öregasszony, akit minimum összevertek. Never Mind! Mert végre volt haverok, pörgés buláj és ez nekem itt vidéken rohadtul hiányzik. A folyamatos menés, bandázás, ivászatok, vízipipázások, csövelések hajnalban az éjszakai buszra várva és az egész életérzés úgy ahogy van. A tököm se akart ilyen korán felnőni, vagy koravén lenni vagy mi. Szóval egy szó, mint száz, jól esett egy kicsit feltöltődni sok-sok energiával és bulizni nagyokat. Most egy hónapig ebből kell táplálkoznom újra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr772857190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása