WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Alakreform 2. nap

2011.05.03. 19:20 WannabePG

Az van, hogy baromi hideg van és fázok és wááááá! Utálat ez a minden délután eső időjárás komolyan mondom! :(
 
Ma sikerült jó sokáig húzni a lóbőrt. Ennek két oka is van, az egyik, hogy tegnap fennmaradtunk megnézni a Dr. Csontot meg a Showder Klubot is. Utána még igényeltem magamnak egy jó kis hátmasszázst, aztán kidőltem, mint a huzat. A másik gondolom a torna, mert azért fárasztó volt így ennyi kihagyott és elkummogott lébecolós nap/hét után megint kőkeményen odatenni magam.
 
Ma azért már egész jól ment a dolog, de bevallom, van ám izomláz a hasamban, meg a karomban is egy pici és a belsőcombom is köszöni szépen, jól megvan! :P
Reggeli ezért fél 12-kor egy szelet diákkenyér volt, ennyi maradt belőle, ezt ettem egy bögre tejcivel. Mivel a diákkenyeret még mindig nem tudom, így csak a 3 dl tej adataival szolgálhatok, ami történetesen: 150 kcal.
 
A mai tornával 567 kcal-t sikerült elégetnem, a vége felé már igazából a fülem is izzadt úgy erőlködtem. De nem baj, mert ettől leszek bomba-jó!!! Hollári-hollári-hó! :D
 
Ebédre anyós fejtett-babfőzeléket gyártott. Na, ebből ettem egy tányérnyit, 3 db Iglo Nuggets társaságában, meg egy zsömi is lekísérte őket a kanyargós úton. Ez annyi, mint: 528 kcal.
 
Vacsi rántotta volt 2 tojásból, egy szelet gouda-sajt, egy szelet tk. bajorkenyér, meg 3 szem koktélpari társaságában. Ja és volt még egy kanál tejföl is, amit a tojásba kevertem, hogy omlettesebb legyen. A medvehagyma ma sem maradhatott el! 432 kcal.
 
Összesen: 1110 kcal és 121 gramm CH. Plusz az egy szelet diákkenyér :$
 
Ma is sikerült 1500 kcal alatt maradnom, zsinórban ez a harmadik nap, hogy milyen kis ügyibügyi vagyok nem? Már csak 26 ilyen szépen teljesített Alakreformos nap, és még 100 évnyi további mozgással és szép evéssel telt idő és minden okés is! ;)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr712875213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása