WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Tényleg mindig történik valami izgi! :D

2011.08.08. 14:27 WannabePG

Hatalmas volt a tegnapi napunk, vagy amolyan Barney Stinsonosan: FERGE-TEGES! :D

 

No de előbb egy pár szó, az elmúlt napok eseményeiről. Szóval beteg voltam, láz, fejfájás, köhögés, hasmenés, volt itt minden, mint a búcsúban… Kb. 5 nap alatt eljutottam már odáig, hogy a mindenféle tünetből a köhögés áll már csak fenn, az is hál istennek egyre ritkábban.

 

A betegeskedés meg a nyűgös hangulat miatt volt egy elég jó kis veszekedésünk is G-vel, elég bunkón viselkedett én meg jó nagyot csalódtam benne, de már megbeszéltük a dolgot többször is, és erősen a kibékülő stádiumban vagyunk. Sőt! Gyakorlatilag már szent a béke, most élvezem még ezt a pár napot míg teper. Mert aztán úgyis elmúlik majd a "nyalis" időszak is, mint mindig :D

 

De amiről most igazán írni szeretnék, az a tegnapi békülős-engesztelős napunk. Elmentünk csavarogni egyet Ritzingbe, van ott egy baromi klassz kis tavacska, csúszdával meg szépséges erdőkkel körülvéve. Egy strand, nem is vészes a beugró, 4 Euro, délután meg 2. De sajna nem tudjuk ma kipróbálni, mivel szakad az eső és úgy lehűlt pillanatok alatt az idő is, hogy ez most elmarad. Nem akarok amúgy sem megint beteg lenni… Kérdés, hogy idén eljutunk-e még, vagy ennyi volt ez a "nyár". UTÁLTAM! :S

 

Mivel baromi ronda esőfelhők gyülekeztek, hamar hazafelé vettük az irányt, aztán az eső be is zavart minket a Sopron Plazaba. Gondoltam, ha már arra csámborgunk, akkor beugrom a Cosmosba, hátha megkapom végre az elmaradt júliusi béremet. És láss csodát, sikerült megkapnom, jejeee! ;) Na de ami ezután volt, hát az kemény. Előre mentünk benézni egy másik ruci-boltba ugyanis volt kolleganőm ott dolgozik most, beszélgettünk pár szót, majd láttuk, hogy olyan szinten szakad az eső, hogy nem lehet kilátni az ajtón. Rohantak befelé a bőrig ázott emberkék, szóval a kocsiig nem tudtunk volna eljutni anélkül, hogy szarrá ázzunk olyan szinten szakadt. Meg is lett az eredménye :D

 

A gyógyászati segédeszköz bolt előtt sétáltunk el épp, amikor nagy sikoltásra meg "Úristen segítsetek" felkiáltásra lettünk figyelmesek. Úgy ahogy volt, leszakadt a mennyezet és az esőelvezető csatorna, tartalmát kipakolta először a butikba, majd szépen elárasztotta a Plaza földszintjét. Volt ám menekülés a cipős dobozok és mennyezetdarabkák a középen lévő kávézó székei és asztalai közt úszkáltak, az emberek mezítláb pancsikoltak a vízben, mindenki próbálta menteni értékeit, jó kis káosz volt. Megkerestük a biztonsági őrt mondjuk neki mi a szitu, közölte, hogy hát ő most mit csináljon? Ja hát akkor minek vagy ott barátom? Végül is… Szóval aztán felmenekültünk az emeletre, majd jött a katasztrófaturizmus rész, mindenki állt fenn és nézte, ahogy odalenn elönti a pár hektoliternyi esővíz a plázát. Kb bokáig ért a víz, naggyon komoly volt.

 

Azért a vége happy-end lett, jöttek a tűzoltó bácsik és kiszivattyúzták az alkalmi medence vizét, mindezt úgy sikerült, hogy a mozgólépcső aknájába terelték a rengeteg vizet és akkor oda már sikerült beizzítani a merülő-szivattyút. Volt világ, annyi szent! Íme a két videó róla. A kövi bejegyzésbe pedig teszek majd képeket is, mármint a Ritzing-is Sonnensee-ről ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr413134047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása