WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

gyors

2011.09.14. 12:56 WannabePG

Ma már negyed 12-kor végeztem a suliban, ez a szerda eddig elég laza nap, nagyon bejön. De amilyen mákom van tuti beteszik majd jövőhéttől mára a németeket. HálistN :D Ma amúgy is vissza kell mennem fél7-re megbeszélni, hogy akkor kinek mikor jó a német. Remélem azért nem túl szörnyű időpontokat ajánlanak majd fel. Meg az se lenne jó ha ütközne az óráimmal, mert én tényleg szeretnék németül is megtanulni, letenni legalább egy szakmai nyelvvizsgát vagy valamiiii.

Amúgy pedig jó sok a tenni/tanulnivaló már most, de nem panaszkodom, valami perverzió folytán élvezem :D Van egy cuki 800oldalas mikroökonómia könyvem is már (na jó meg mindenféle jegyzet) szóval annak neki is esek hamarosan, mert felreppentek hírek, hogy holnap lehet meglepi röpi lesz az előadáson résztvevők jutalma :D Szóval nem kéne rögtön első körben elvérezni :P Minden plusz pont számít.

Ezért is megyek holnap meg 6-tól közgáz klubba, kemény 1,5 pont jár érte. Ki a kicsit nem becsüli... AZ SIMOGASSA :P

Aztán pedig megyünk is egyenesen pest felé, mert G szabit vett ki, dóóóga van a Nagyfaluban :P Szóval  van dolog bőven, pörgés hegyek. Ma mikro tanulás, körmöm megcsinálása, bepakolás, INYK-ban elintézni a németet és akkor végül is meg is vagyok. Máris jól jönne egy klón :D Vagy legalább 2 plusz kéz :P

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr133226692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása