WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Last Chance

2012.01.03. 19:59 WannabePG

“Kinyitjuk a könyvet. A lapok üresek. Magunk írjuk a szavakat. A könyv címe ‘Lehetőség’ és az első fejezete ‘Újév’.”

Bizony, bizony írom nagyon szorgalmasan azt a könyvet, aminek a storyja majd happy enddel fog végződni. Másként nem lehet! ;)

Ma egy kicsit túllőttem a célon kcal ügyileg, ugyanis nagyon kívántam a sült hús”zsíros” kenyeret. Azért az idézőjel, mert anyós gyakorlatilag olajban csinálja, amit le is szokott aztán önteni róla, és jórészt a hagymás, fűszeres cucc az ami ott marad. De az valami isteni, mint ahogy a sült husija is 10 pontos. Imádom, hogy csak színhusi van mindig benne, semmi mócsing, semmi tányér szélére turkálni való szösszenet. :D

Tegnap sikerült végre hosszú hónapok óta rávennem magam egy kis mozgásra is. Na nem volt olyan eget rengetően sok és kemény, de azt hiszem itt is csak szépen fokozatosan haladhatok, mert ekkora súllyal, a fele sem tréfa minek teszem ki az ízületeimet, és a szívemet is… :( Szóval a fitt ballon végeztem mindenféle gyakorlatokat, leginkább gerinctornát, mert az esett jól a fájós derekamnak. 20 percet bírtam, de kellemesen átmozgattam minden tagom, és legalább nem ment el az egésztől a kedvem egy életre, szóval ennek örömére egy negyed óra – húsz perc múlva nekiállok majd. Most megpróbálom nem elfelejteni felcsatolni a pulzusmérőmet is, hogy tudjam mennyit sikerül elégetnem a mutatvánnyal.

Jahh igen és csokikát is ettem ma, ilyenkor mikor tanulást imitálok, előferdül :$ De igyekeztem számolni vele, hogy ne legyen ebből gond.

3c0hcm5oal6h18pu90tn.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr953517393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása