WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Hurrá!

2012.01.04. 19:38 WannabePG

Aki nem tud újrakezdeni- meghalt. Ha a fa nem tud az évgyűrűk mellé újat növeszteni - vége az életének...

Szilvási Lajos

Kétszeresen is! Először is azért, mert fogytam fél kilót, másodszor pedig azért, mert kiraktuk az 1000db-os puzzle-t, amit G kapott bátyámtól karácsonyra. (Képek az előző bejegyzésben)

Úgy látszik a szervezetem jó fej volt, és nem bosszulta meg a tegnapi vacsi habzsi-dőzsit.  Viszont én meg kicsit hálátlan voltam, mert ma is sikerült túllépnem az 1800-as kcal limitet, azt a két szelet sajtot már nem kellett volna megenni az esti virslihez :$ Jó hát tudom, késő bánat, eb gondolat… Újra bele kell jönnöm, hogy ránézésre meg tudjam ítélni, mi az ami belefér és mi az ami viszont már nem…

Mára is fittballt tervezek, tegnap nagyon nem akaródzott menni, jahh és ráadásul ma nagylány is lettem. Szóval extra kímélő, derékgyakorlatok lesznek, mert az fájdogál rendesen.

Tanulás fronton jár a hatalmas ejnye-bejnye… Nem tudom belőni a balanszot. Vagy a kajálásra nem figyelek és csak a suli van, vagy a kajálásra figyelek, akkor meg a tanulás nem akaródzik. Olyan jó lenne királyságosan beosztani az időmet és nem lazsálni a tanulnivaló fölött. Szóval most ez az új cél, megint beiktatni az életembe a RENDSZERESSÉGET!!! Hajrá!

ql3js66wasbe1naifn3v.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr953520013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása