WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Hurrá péntek!!!

2010.05.14. 18:57 WannabePG








 

  Ma reggel a mérleg kegyes volt hozzám! Mínusz 2 deka!!! Jó tudom, nem olyan sok, de mínusz és nem plussz, meg nem is stagnálás. Már az is valami nemde?! Mellesleg felfele sem két nap alatt szedegettem a kilómat, ezért hát úgy fair, ha lefele sem akarom megváltani a világot pl. egyetlen hónap vagy akár év alatt. Hagyok időt, várok, persze azért nem ölbe tett kézzel! ;)


 

 

  A mai kajám mondjuk nem volt valami fogyókúrás, ezért inkább pici adagokkal váltottam ki azt, hogy nem épp szénhidrát mentes menü volt terítéken.

R: 3 Abonett vékonyan megkenve vajkrémmel, egy szelet sonka, tejeskávé
E: Túróstészta
V: fél Nutellás croissant, egy zsömi, jégsali, paradicsom, paprika, kígyóubi, póréhagymusz, pár karika házi száraz húsos kolbász.

Azért ez a sok zőccség, mert eredetileg salit szerettem volna enni, de lusti voltam összedobálni, nem volt kedvem darabolni így mindenből szedtem és haraptam. Végülis az eredmény ugyanaz, hogy a pocakomba került a sok fini zőccség. Kell a rost a jó emésztéshez! ;)


 

 

  Ma kicsit takarítottunk ebéd előtt, felpórszívóztam az emeletet, hogy ne egyék meg a porcicák a fél házat, mire visszatérek/rünk. Sajna vasárnap csak G jön vissza, én maradok Miklós szitiben, mert hétfőn bemegyek egyet vizsgázni a suliba. Néha nem árt benézni! :P Apropó tanulás, ma nagyon jól haladtam, egy kérdés híjján minden kidolgozva, úgyhogy pipa. Már csak el kell mélyíteni az agyamban a keresgélés közben megszerzett tudást. Ajh de szépen fogalmaztam én, mint leendő kommunikátor! :)))


 

 

  Hajat is akartam ma festeni, hogy leplezzem a fél kilóméteres lenövésem, de rá kellett jönnöm, hogy itt nem úgy van, mint otthon, hogy van hajfestő ecset szépen, meg tálka meg minden. Ugyanis itt senki nem festeti a haját. Pontosabban G húga igen, de neki melírja van, az meg fodrászos tevékenység... Szóval erről letettem, majd holnap otthon segítek a dolgon. Szerdán reggel meg irány a fodráász. Végre, már nagyon ráfér a hajvégeimre egy kis nyissz-nyassz. Közben azért sajnálom is rendesen, mert hát ugye mégiscsak növesztem, vagy mi a szössz... G még nem is tudja, hogy megyek fodrászhoz, meglepinek szánom, hogy amikor péntek este jön majd értem, jóóól meglepődjön, hogy ki ez az új csajszi?! ;)

1 komment

Címkék: saláta tanulás szerelem diéta víz pasi fodrász szénhidrát

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr152003522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WannabePG 2010.05.14. 19:12:38

Kiszámoltam, ha minden nap csak 2 deka megy le, akkor is szükségem van 214,5 napra! :D Jó tudom, nem vok normális, de olyan jó eljátszani a gondolattal, milyen klassz lesz, amikor már csinos és egészséges szép csajszi leszek, aki büszkén feszíthet majd a párocskája mellett! =))
süti beállítások módosítása