WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Nyamm!

2010.06.02. 14:29 WannabePG

  Fúú, nagyon jól sikerült ma az ebéd. Spontán születnek a fini kotyvasztások, ez már sokszorosan beigazolódott. Nos, a helyzet az volt, hogy nem volt kedvem tésztát enni, mivel ma lightosabb mozgást tervezek (tegnap kicsit megerőltettem a lábam, sok volt neki két nap egymás után a 40perc step, ráadásul tegnap utána még megcsináltam egy talaj részt is, és mindezt lábsúlyal, szóval mára izomláz szerűség, de ez inkább húzódás, mert csak a jobb lábamban van, egész a térdhajlatomnál). Szóval ma "csak" talajon lesz tornázgatás, mert ráállni elé mókás :D Na de mit akartam az egészből kihozni? Azt, hogy valami lightos kajára vágytam, sok-sok salira meg csirkére. És bumm, így lett a - hát nem a Chochapic -, hanem a csirkemellbe tekert sajtos, aszalt szilva. Uhh büntet a cucc!

Íme a képek róla: 

Katt a képre! Katt a képre! Katt a képre!

 

A nagyobb méretért, kattints a képre! ;)

 

 

A hozzá tartozó recept pedig szerintem pofon egyszerű!

Hozzávalók

- csirkemell
- sajt
- aszalt szilva
- szárnyas fűszerkeverék
- mustár
(sütőpapír)

Elkészítés

A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, jól kiklopfoljuk, majd az egyik oldalát bekenjük szárnyas fűszerkeverékkel. A másik oldalát vékonyan megkenjük mustárral, majd vékony sajtszeletet fektetünk rá, és 1-2 darab aszaltszilvát a széléhez. Csigabigában feltekerjük, ha nem marad úgy hústűvel, vagy fogpiszkálóval rögzítjük. (nekem úgy maradt mindegyik, ha szorosan pakoljuk a tepsibe, akkor összefogják egymást frankón;) ) Ezt végigjátszuk az összes szelettel, majd sütőpapírt pakolunk a tepsibe és mehet 20-25 percre kb 220-250 fokon a sütőbe. Ez attól is függ, kinek milyen bika a sütője! :) Én nem tettem rá semmilyen zsiradékot, mert a sajt, ahogy megolvadt frankón körbefolyta, így nem lett száraz. Ha valaki kevésbé zsíros sajtot használ hozzá (enyém trapista volt), akkor talán érdemes spriccelni a tetejére egy kis olívát, vagy toll segítségével megkenni.
  Sütés után a szárnyas fűszeres része gyönyörűen rápirul a csirkecicikre, a sajt folyós lesz benne, a szilva pedig édes, nagyon jól összejön a mustár,szilva,sajt kombó. Köretet tetszés szerint lehet választani szerintem a rizstől kezdve a krumplipürén át minden passzol hozzá. Hamar kész van, és bazi fini!!! A párom bevágott 4 tekercset belőle, nekem kettő ment sok-sok salival.

A sali pedig egy sárgarépa lereszelve, két közepes szem paradicsom, jégsaláta, csipet trapista és újhagyma keverékéből állt. Öntet minden nélkül ettük, én így szeretem, ha ki lehet érezni a zöldségek igazi ízét. Ínyencek tehetnek egy ek. lime-ot, vagy citromot, egy kis édesítőt esetleg. De ezt már rátok bízom! ;)

Szólj hozzá!

Címkék: saláta kaja étel egészség életmód gyors csirkemell egyszerű aszalt szilva finom

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr22050822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása