WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Go home

2012.06.06. 07:00 WannabePG

Heyhey!

Ma rövid leszek és elképzelhető, hogy vasárnapig nem adok életjelet, attól függ, mennyire lesznek zsúfoltak az elkövetkezendő napok. Program már most is akad bőven, unatkozni biztosan nem fogunk.

Ha minden jól megy - bár elkajabálni nem akarom - akkor lehetséges, hogy a holnapi Osztrák ünnepre és a rövid hétre való tekintettel ma csak fél 4-ig lesz G. Akkor emberi időben indulnánk haza. Most a pályán megyünk kivételesen.
Tegnap elhívtak barátok egy közös vacsizásra, a kedvenc helyünkre mentünk, ahol nyílt tűzön készült hamikák vannak és ott csinálják előtted a husikat. Nagyon fini mindig a kaja! Én padlizsános füstölt sajtos pulykamellet ettem. Valami isteni volt. No meg a paradicsomsalátájuk is ízlett! Nyámnyám Vigyor 10 körül értünk haza, úgyhogy ennek fényében megnyertem azt is, hogy ma G holmiait is én rakodhatom el az utazó táskába. Hipp-hipp hurrá Nevetés

Ezen kívül még hajat is kell mosnom, a körmömet megcsinálnom, mert a jobb mutatóról lekopott a szitu... Most növesztem, ezért a saját körmömre alkotok, most éppen csillámos, de a mosogatás és sikamika rendesen próbára teszik. Nem panasz ám, szeretek háziasszonykodni Ártatlan

No megek is, mert azt ígértem magamnak, hogy 7-ig ébredezem, aztán elindítom a napomat, hogy készen legyek csilli-villin, mire G hazaér.
Szépséges napot mindenkinek és ha nem jönnék, akkor szépséges további hetet is! Puszi 
Csók

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr944568222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása