WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Az elmúlt napok

2012.06.11. 22:27 WannabePG

Kezdem az elején :)
Szerdán végül mégsem sikerült G-nek előbb hazajönni, fél 5-ig volt, úgyhogy 6 körül indultunk innen Sopronból, de még beugrottunk Cenkre is, elkunyiztam anyós-pajti tortatartóját.
Merthogy anyunak meglepi tortával készültem, mert 22.-én volt a szülinapja, de mi csak most tudtuk személyesen is felköszönteni. Még lent a lépcsőházban meggyújtottuk a gyertyákat és úgy kopogtunk be, hogy mikor kinyitja az ajtót a 18 szál gyertyás torta figyeljen szembe vele. Jó kis meglepi volt :)
Az aznapi vacsi fini lecsó volt, már nagyon ácsingóztam érte, nagyon jól esett, jól bekajáltunk persze friss fehér-kenyérrel, mert a lecsó nyilván úgy jó.
Csütörtökön kilóméterhiány elkerülése érdekében reggeltől estig shoppingoltunk. Elb... egy csomó pénzt :( :P
Reggel az Auchanba kezdtünk, aztán beugrottunk Csepelre a Hondába olajszűrőért, utána Euro-park pénzváltás és egy fagyika, majd irány a Sárkány. Bejártuk töviről-hegyire, megvettünk nagyjából mindent ami a listán szerepelt.
Utána benéztünk egy gumishoz, G érdeklődik mindenhol, mert új nyári-gumi szett kell majd a kocsira, a régiek teljesen elkoptak már szegények. Bennük van a km rendesen. 14 ezerrel vette meg az autót, most meg van benne 128 körül. Igaz csak fél-fél éveket van használatban a gumi, mert cserélgeti téli/nyárira, de akkor is kiszolgálta már az idejét bőven. Gumis után megkajáltunk az M5 Auchan kínaijában, szezámos csirke, illatos omlós, meg rakott zöldséges husi volt, zöldséges sült rizs miegymás. Mindenki evett mindenkiéből és majd kipukkadtunk, de hát kaját nem hagyunk ott tudjátok hogy van ez :S :P
Utána Outlet volt porondon, sikerült venni két klassz úszódresszt. Szóval most már aztán tényleg minden adott az úszkáláshoz. Már alig várooom! Papucsot is vettem az adidasban és egy szupi hajszárítóra is beruháztunk, mert hogy nekem ezidáig az nem igen volt az új lakásban, csak egy Row*nta hajformázóm.
Ha emlékeim nem csalnak innen már hazafelé vettük az irányt, hulla fáradtan, de sok-sok új kinccsel gazdagodva.
Pénteken mi folytattuk a menetet, Árkádban kezdtünk, aztán átszaladtunk a Sugárba, majd az Ikeában kötöttünk ki. Vééégre megkóstoltuk azt a híres-neves svéd húsgombócot. Nem csalódtam, tényleg nagyon fincsa. Mivel anyu várt otthon hamikával, csak ketten ettünk egy adagot mutatóba, meg toltunk egy fincsi kávét.
Ikeás szerzemények: fagyasztóba való zacsik, felakasztható műanyag tartókák, zöld (!) szalvéta. :)
Otthon párolt zöldség és tejszínes pulyka(vagy csirke?) volt a menü.
Úgy volt, hogy ezen a napon ünnepeljük meg bátyám szülinapját, mert neki meg elsején volt, de aztán a ballagások miatt sokáig dolgozott (vágott virág) így hát program storno, de mivel G meg már addigra megivott egy pohár borocskát, így nem mentünk semerre, mert én meg gyümis söröztem, meg amúgy sem vezetek max áramot, szóval maradtunk a popsinkon.
Szombaton mit is csináltunk? Hmm meg kell kérdeznem az uramat, lyukas az agyam :)))))
Ja igen, reggel piac, aztán eperdzsem készítés, méghozzá édesítővel, ugyanis szedni nem jutottunk el, de volt a piacon 300ft-ért lekvárnak való eper. Olcsóbb volt így, mintha szedtünk volna. Szóval mégiscsak összejött és megcsináltam az eprecskut. Reméljük fini lesz és tartós is marad meg minden. 3 kilóból csináltunk csak, nekünk elég, meg még maradt anyuéknál is. Aztán a szombati ebéd ami akár vasárnapinak is beillett volna, petrezselymes krumpli volt és rántott csirkecomb meg fokis-ecetes-saláta. NYamnyam.
Jaa igen és ha piacozás akkor a reggeli: naná hogy sajtos-tejfölös lángos. :$ Adtunk az élvezeteknek :D
Délután pihike volt, meg punnyadás, én el is aludtam párszor, aztán meccset néztünk, utána pedig mentünk csop.társam nővéréékhez vizsgaidőszak záró koktélozgatásra. Ott lecsúszott pár party-falat sonka és sajttekercs, meg két Mojito. 2 körül értünk haza aztán csicsikáltunk másnap 9-ig.
Merthogy akkor meg kelés volt, készültünk a Red Bull Röpnapra. Mire apu is elkészült, meg G is kijátszotta magát és indulni is tudtunk már fél 11 körül járt, de azért kijutottunk. Csináltam is egy rakás képet, vagyis apu-G és én csináltunk egy csomó képet. Jók lettek, fel is pakoltam őket az arckönyvre :D
Kopaszi-gát után elsuhantunk az auchanba, vettem dinnyés gyümit a vízipipába. Anyu meg egy fatörzs sütit, merthogy össznépi szülinapünneplés volt.
Kerilányomnak holnap lesz, G-nek ugye 6.-án volt de nem voltunk otthon 3 hónapja és csak anyuék köszöntötték fel eddig. Meg bátyám, meg bátyám bnője is, szóval ünnep hegyek.
Zotyó tőlünk egy SLASH könyvet kapott, nagy Guns fan :) (nincs vele egyedül^^). Meg egy üveg Jamesont. G tőlük egy duplacsomagos After Eightet kapott mert ő meg azt imádja (fúj :D), és egy szilvapáleszt díszcsomisat két szép pohárral.
Lillus világítós fogkefét, hello kittys bugyit és hajgumikat kapott, no meg buborékfújót, zuzu pets-et, csokit (azt a fiúk is). Letti pedig kincses ládikát szerencsehozó Buddhával és elefánival. Habzsi-dőzsi volt a javából ;)
Miután végigettük a menüt: húsleves, grillcsirke, kukoricás rizs, sültkrumpli, rántott husi, sült husi, ubisali, diós-meggyes és túrós-meggyes rétesek, sajtos rúd és pogi teli bendővel ledöglöttünk meccset nézni. Na azért nem evett mindenki mindenből, most csak felsoroltam az óriási választékot. :P
Meccs félidejében lepakoltunk pár cuccot a kocsiba, aztán mikor vége lett a meccsnek mi is útra keltünk Sopron-city felé. Negyed 9 körül sikerült elindulni és volt 11 óra mire felcuccoltunk. Aztán ma mikor G hazaért a melóból is felhozott egy kört, meg ma voltunk vásárolni este akkor hoztuk fel a végét. De a vasalódeszka még most is lent maradt, nem volt több kezünk és megint esett az eső, meg tegnap este is, mikor hazaértünk. Ejj!
Ahj úgyhogy pakolászás van ezerrel mindennek helyet kell találni, remélem több minden nem jön már velünk, mert továbbra sincsen se ruhás szekrényem, se szobabútor, se polcok se semmi... :D Szóra sem érdemes xD
Uhh hát azt hiszem ennyi, ma próbáltam utolérni magam, csináltam fini saslikot, holnapra pedig kiklopfoltam fincsa malac-combit, már a páclében virít, holnap keményítőbe és tojássárgájába fogatom. Illatos-omlós malac :D Párolt zölivel lesz. ENNYIIII! :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr654581917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása