WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Új mérleg

2010.05.10. 18:54 WannabePG

  Na szóval, az a helyzet, hogy tegnap voltunk Szombathelyen kirándulás címszó alatt, aztán elkanyarodtunk a Lidl felé is, ahol "mindent a fürdőszobához" akció volt, így 3400 Ft-ért sikerült lőni egy nagyon barókirályságoss kis mérleget. Mér mindent, súlyt, testzsírt, folyadék százalékot és izomhányadot is. Egy picike kis áramütés segítségével, ami érezhetetlen, annyira pici, de mivel ugye az izomnak, a folyadéknak stbstbstb más-más az ellenállása, így ezek alapján %-os mértékben számolja ki az adatokat. Tök jó, van benne 10 memóriahely, úgyhogy az egyest megkapta G mert ő a fiú, én meg a kettes lettem.

 

 

 

  Közben lementem vacsizni, annyira belemerültem itt a kockulásba, hogy 'após' figyelmeztetett, hogy azért mert G nincs itthon, vacsizni még kell! :)) Ha már itt tartunk, a vacsim egy rozsos, magvas zsömi volt, sonka, jégsali, paradicsom, meg sajt.

 

 

 

  Említettem már a mérleg dolgot, szóval mától új (idő)számítás kezdődik, ugyanis e szerint a mérleg szerint fogom mérni magam. Sajnos fény derült a titokra, hogy valószínűleg az otthoni mérleg a sz*r, és az új kütyü is a számlapossal értett közel egyet. :( Nem baj, pozitívan állok hozzá, mindenhez! Muszáj, csak így lehet célokat elérni!!!

Mérési eredmények:

2010.05.10.Hétfő
>> Súly: 115 kg
>> Zsír: 40%
>> Víz: 44,1%
>> Izom: 31%

Nem valami kecsegtető, de hát mostmár, hogy tudom kontrollálni, talán jobban átlátom mit merre, meg hány méter.

Még sokat kell gyúrnom, hogy több legyen az izmom, mint a zsírom! :))

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód diéta fogyás mérleg súly izomtömeg testzsír százalék folyadék háztartás

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr181990616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása