WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Sok a dolog

2010.08.18. 10:35 WannabePG

  Nem panaszkodom, minden napra jut valami intézkedés, történés. Tegnap például elugrottunk a dokihoz, gyógyszert iratni. Ezzel csak az volt a baj, hogy a doki szabin van és helyettesítés volt, minek következtében hatalmas kígyózó sor állt a rendelőben. 4-ig volt rendelés, mi olyan háromnegyed 3 körül értünk oda. Gondoltuk addig elmegyünk a postára egyet, meg hozunk kaját, aztán visszafelé benézünk, hátha apadt a tömeg. Persze nem... G bement, azt mondta, 5 percet vár, aztán ha eseteg kijön az asszisztens akkor dumál vele h nekünk csak gyogyó kéne. Olyan 8p körül ki is jött elvette a papírokat. Meg is örültem hogy hamar végzünk... Aztán végülis sikerült brokira futni a dologgal. 1 órát kellett várni egy istenverte papírfecnire, mert a helyettes doki azon agonizált, hogy milyen lakcímet írjon a receptre. Az agyam eldobtam... Közben a kaja kihűlt gondolom mondanom sem kell... No aztán a lényeg, hogy végül nagynehezen meglett a recept, de addigra már bezárt a gyógyszartár, szóval ez a program majd mára marad a könyvelő látogatásával együtt. Ma még Unterpetersdorfba is kell menni tankolni, mert holnap megyünk MiklósraHaza. Otthon leszünk egészen vasárnapig, akkor jövünk CenkreHaza. Van sokminden tervben, csütörtökön, ha emberi időben felérünk, akkor mozi, 20-án esetleg valami tüzijáték éééés 21 még üres de ha jó idő van szívesen elmennék strandra, vagy kirándulni... Vasárnap pedig Krisz 8. szülinapi bulija lesz. Öregszik! :):):):)

  A jó hír, hogy annak ellenére lement újabb 40deka, hogy tegnap pizzát ebédeltem. Bevágtam három szép nagy szeletet erre nem vagyok túl büszke, de arra igen, hogy vacsizni már nem álltam neki ezek után. Csak egy banánt ettem este már. A mai menü lecsó lesz, amit nagyon imádok és hálistennek ehetek is amennyi belémfér, hiszen abban hálisten kevés a kalória. Isteni fini lesz, már nagyon várom az ebédet! :P

  Mozgás ügyileg most éppen azon vagyok, hogy kiderítsem mi a manóért nem akarja lejátszani a Pilates dvd-met a lejátszó?! Szeretnék már valamit csinálni, ami nem túl megerőltető, mert a derekam még annyira nem bírja, de a pilatesről sok jót olvastam már és hát szívesen kipróbálnám a dolgot. Most jut eszembe, hogy van egy másik pilates dvd-m is amit még régebben töltöttem le, kipróbálom azt is ha már minden kötél szakad...

  A nap további részében wellneselést tervezek. Persze csak az ügyintézősdi után... Szőrtelenítés, lábáztatás, köröm lakkozást, szemöldök szedést ilyenek. A hajmosi majd holnap délelőttre marad. No meg G haját is le kell vágni mert már megint nő neki, mint a bolond gomba. Pedig én szedem a Revalidot! :):):) Bár nem panaszkodom, meglátszik a körmeimen hogy szedem. Amik hullámosan nőttek idáig, azok a sérült részek már végre lenőttek így mostmár alakul és egész szép... Sajna a körmömet nem aputól örököltem, pedig akkor aztán lehetne műköröm erősségű sajátom is, nem kéne folyton reszelővel járkálnom, hogy mikor szakad be a papír vékony, mindkét irányba flexibilis körmöm. :):):):)

Szólj hozzá!

Címkék: utazás szerelem kapcsolat életmód diéta fogyás pilates

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr762230122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása