WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Vállalkozósdi

2010.09.02. 07:52 WannabePG

  Tegnap sikeresen pont került az ügy végére, persze csak részben van még letudva a biznisz. De elmondhatom, hogy G tegnaptól hivatalosan is vállalkozóbácsi lett! Hurrá! ;) Már csak a könyvelőnénivel kell egy szép kis szerződést firkantani és akkor mehet a menet. Ezzel együtt az én dolgom is nagyhirtelen megszaporodott, honlapkészítés, szórólapterv, reklámkampány. :D Jó ks fizetést kell kérnem mindezért :D:D:D Mivel felkerült a tevékenységi körök listájára a hirdetésszervezés meg a sajtóblablabla is, ezért aztán még a végén lehet, hogy nekem is fontos dolgom lesz a vállakozásban. Sőőőőt, szinte bittos! ^^ Nem uncsik a napjaink láthatja bárki!

  Vásárolni is voltunk ám, vettem mindenféle magvakat a "diétám"-hoz. Ezek fogják a tízóraikat és az uzsikat képezni. Mivel alapvetően sós beállítottságú vagyok ezért a magvak címszó alatt lenmag, szezámmag és napraforgómag szerepel, de ha esetleg valami oknál fogva mégis édeset kívánnék meg, akkor diákcsemege lesz a csemege. :D Abban aztán van minden földi jó, még pár szem aszalt szilva is. Persze ezekből csak ilyen pici madár adag fogyasztandó egyszerre több okból is. Például, hogy nem akarok mégragyásabb lenni, mint amilyen most vagyok. Hahahahh

  Apropó ragya, tervben van egy nagy rászánás is, mégpedig, hogy elmegyek végre kozmetikushoz. Persze be vagyok tojva, mert ha van valami amitől agybajt kapok, hát az az, hogyha nyomkodják a pattanásaim meg úgy általában véve, ha a fejemet buzerálják. Na a kozminál sejtem, hogy nem lesz ebből hiány. Ejh! De hogy is szokták mondani? A szépségért meg kell szenvedni!

Szólj hozzá!

Címkék: életmód diéta fogyás vállalkozás kozmetikus szezámmag napraforgómag egyéni vállalkozó magvak lenmag diákcsemege

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr102265998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása