WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Napsütéses szép tavaszi hétfőt!

2010.03.29. 09:59 WannabePG

 A kedvemen mondjuk ez annyira nem látszik... G otthon Cenken, én itthon Miklóson... Az a röppke 215 km "csak" ami elválaszt most. :(

Most kell nagyon odafigyelni, mert ha valaki, hát én nagy bánatevő vagyok. Szóval lakat a hűtőre, mert már így is nagyon pozitívban van a mérleg. :S

+1 kiló fel, +1 centi csípő, +2 centi derék, +4 (!!) centi mell, +2 kar, -1 comb. Na ez a mínusz biztos a sok gyaloglás volt, meg ha jobban belegondolok legutóbb szinte csak alsó fertályra edzettem a kondiban... De ez a sok plusz... :(:(:(

Most nemtom, hogy zabálásnak vagy a piros betűs ünnep közelgésének tudhatom ezt be, (a +4 centi mell tuti ezért van....) de az tuti, hogy nem jó ez így már megenn. Szóval megint jön az agykontroll része meg kell újulni. (Kell?! Hmm, hát jó lenne).

Kössük össze a kellemeset a hasznossal. Le kell foglalnom magam ez tiszta sor, különben csak szomorkodom, hogy nincs itt a másik felem és közben észre se veszem, ha "véletlenül" magamba tömném a fél éléstárat itthonról. Ha nem az egészet. Szóval, itt ez a vészesen közelgő szakdoga muri is, írni kéne!!! Na meg aerobicozni, nehogy beporosodjon a dvd lejátszó, meg a súlyzók. :) Takarítani is kéne. Egy szó, mint száz, van dolog dögivel, hogy ne legyen idő önsajnálatra és panaszkodásra. Mert szenvedni azt nagyon szeretek (mint úgy általában az emberek).

Pozitív gondolkodásra fel, érzem én, (valahol jó mélyen, legbelül) hogy jó lesz ez, minden meglesz határidőre és szuperság lesz!!! Go-go!

 

 

u.i.: eddig a reggeli volt meg, 2 dl kakaó, 3 abonett vékonyan megvajazva(8g vaj), 47g paradicsom, 18g sonka >> 262 kcal / 34,4 g CH.
Ebédre valamit gyártok a tegnapról maradt salihoz. Talán tépkedek bele sonkát, vagy ilyesmi...

Szólj hozzá!

Címkék: egészség szerelem kapcsolat életmód diéta fogyás kalória szénhidrát aerobic

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr761876689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása