WBPG


★ K a t u s ★



Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm



2012.05.26. ~ 119.9 kg

Bicsi-bocsi!

2010.11.11. 12:53 WannabePG

Jaaj már megint olyan szinten el vagyok maradva az irkafirkálással, hogy az nem is igaz! Mostanság egy honlap projekten munkálkodom, meg egy bőrgyógyászt próbálok felhajtani, tel.számmal, aki válaszolna pár kérdésre az egyik cikkemhez. Csak valamiért mostanság senki nem áll velem szóba, vagy én nemtom mi van. Még a szerkim sem ír vissza a szívhez szóló levélkémre. Háát engem senki sem szeret?! :D

Ígértem egy könnyen és gyorsan elkészíthető szuper diétás no és persze laktató ebédnek valót, amit történetesen tegnap kajoltam. Isteni finom volt!!!
Hozzávalók:
  •          Kb. 20dkg csirkemell
  •         Egy evőkanálnyi olíva olaj
  •         Jégsaláta
  •          Egy nagyobb darab cukkini
  •         Egy szép padlizsán
Nekem a csirkemellem 188 gramm volt egészen pontosan, az olívából 12g-ot használtam fel a jégsaliról két levelet szedtem le 62 grammnyi volt, a cukkinim 120 gramm, míg a padlizsán 105 gramm volt.
 
A csirkemellemet vékony szeletekre vágtam, de ha valakinek jobban tetszik, mehet csíkra, kockára, csillagra, szívecskére, as you like it!;) A kanálka olívát, összekevertem egy kevés vízzel (csupán kcal spórolás céljából), majd tettem bele mindenféle finom fűszert ízlés szerint. Fokhagyma granulátum, grill fűszerkeverék, ilyesmi. Kb. míg felszeleteltem a cukkinit és a padlizsánt, addig ücsörögtek a pipik ebben a „pácban”. A jégsaliról levett két levelemet jól megmostam és a tányérom aljára fektettem, így készül a salátaágy. XD Aztán fogtam a jó kis teflon tepsimet, beletettem szépen a csirkemell szeleteket és jól megpirítottam mindkét oldalukat. További zsiradékot már nem igényelt a móka, mivel ugye a lütyiben volt olíva, legyen ennyi elég, hál isten a teflon megkímél az edény súrolás mutatványától! Míg sült a husika, addig a tálba dobáltam a zöldségeket, abba a tálba, amiben előtte a fűszeres hús volt, elkevergettem benne. Közben a husi szépen meg is pirult, így ráfektettem szépen a salátaágyamra. A teflonba mehettek is a padlizsán karikák. Még a teflonban rászórtam egy kis grillfűszert, aztán ennek is megpirítottam mindkét oldalát. Végül a cukkíniket dobáltam a tálba, jól megforgattam a maradék fűszeres, mindenes ottmaradt „izében”, aztán ezt is odahalmoztam a husim mellé. Isteni finom volt!!! Én személy szerint nagyon jól laktam tőle a tápértékek pedig csodásak. Ebben az adagban; 386 kcal, 14 gramm szénhidrát, 14 gramm zsír, és 50 gramm fehérje tartózkodott vala.
 
Látványelem:
 

 

2 komment

Címkék: egészség életmód diéta fogyás könnyű padlizsán csirkemell cukkini ebéd egészséges kalória szénhidrát kcal

A bejegyzés trackback címe:

https://pgcica.blog.hu/api/trackback/id/tr182441492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tücsök4 2010.11.11. 13:28:23

Huhh,mennyire ráéheztem! Most vadászhatok padlizsánt az ősz kelletlen közepén! A Zuram fog örülni neki! xD

WannabePG 2010.11.11. 13:44:22

Küldök neked fénypostán jóóó? Nyisd az ablakot! ;)
süti beállítások módosítása