WBPG


★ K a t u s ★Víz ~ 43,7%
Izom ~ 30,8%
Zsír ~ 40,5%

ღღღ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek!


"Egy porszem világot jelent, s egy szál vadvirág az eget, fogd föl tenyeredben a végtelent, s egy percben élj évezredet."

Ez Az Amaz

2012.02.01. ~ 122 kg

- Nyak: 39 cm
- Kar: 50 cm
- Mell : 120 cm
- Alatt: 108 cm
- Derék: 107 cm
- Has: 128 cm
- Csípő: 131 cm
- Comb: 80 cm
- Vádli: 50 cm2012.05.26. ~ 119.9 kg

ELKÖLTÖZTEM

2012.07.18. 22:28 WannabePG

Ezt is megértük drága követőim! Fájó szívvel, de elhagyom a blogot... Hogy miért? Annak okairól az új helyemen beszámolok, de csak annak, aki küld nekem egy e-mailt, hogy szeretné olvasni a blogomat ezután is. Titkosban folytatom tovább... De a többit az új "lakhelyemen" olvashatjátok, várok minden KEDVES olvasót sok-sok szeretettel!

MASZATKATA BLOGJA

E-mail nekem

Szólj hozzá!

Próbáltam a színét lefotózni

2012.07.17. 13:56 WannabePG

2012-07-17-022_1342526191.jpg_3264x2448

Szólj hozzá!

117.7

2012.07.17. 13:55 WannabePG

2012-07-17-026_1342526156.jpg_3264x2448

Tényleg nagyon beindultam és élvezem! Nem éhezek csak visszavettem a nagy pofázmányomból és láss csodát, nincs új a nap alatt :P

 

A tegnapi tekerés és torna kombó megtette hatását, tegnap reggel 118.7 voltam ma reggel pedig 117.7 pedig még wc-n sem jártam mérlegelés előtt. Sebaj, nagyon feldobta a napomat.

 

Volt nálam Anita, megcsinálta a sérómat. Nadon cépike lettem, végre egységesen világos a séróm és nem foltokban látszik a lenövés. Hiába, egy éve nem volt befestve szóval már ráfért egy kis szalonképessé alakítás. Sok-sok vizet kell innom továbbra is, mert iszonyatosan száraz a hajam és ettől úgy, de úgy kócolódik, hogy egy kisebb parókányira való kijött, mire megszárította. Pedig befújta fésülés segítő algás szmötyivel is, meg én is tettem rá hajvég ápoló pakolást, de mostanában, mint halottnak a csók. Pedig már átváltottam babáknak való búzacsírás samponra is. Ellenben mindig elfelejtem babaolajjal bekenni a végét, pedig az segítene. No majd legközi! ;)

 

A kajával eddig nem voltam valami ügyes, reggelire egy nektarint ettem, meg most nemrég egy kis pizzás párnát. Ebédre még filózom, cukkinis tészta a terv, csak most lusti vagyok egy picit. Rápihenek aztán kései ebéd lesz asszem.

 

Teszek képet a hajamról is, ez volnék én ;)

Szólj hozzá!

2012.07.16. 14:24 WannabePG

Meggyüttem a kóóházból.
Cangával mentem, odafele tök király volt gurultam le a hegyről. Hazafelé már nem volt őszinte a mosolyom :D Egy darabon inkább le is szálltam és toltam a bringát biztos ami tuti.
A gyógytornász össze-vissza dicsért, legközelebb majd egy hét múlva kell mennem, szóval királyság. Megvolt az első fizikoterápia is, kellemes bizsergető volt, bár a vádlimat most érzem, kicsit kipirosodott attól a cuccostól a bőröm is. Szerdán kell mennem oda legközelebb.
Kaptam szurit is, már csak egy hét múlva kell mennem, akkor még 2 db-ot kapok aztán ennyi. A gyógyszereket sem kell most már szednem, csak ha fáj. De hálistennek nem fáj, úgyhogy minden happy, maradjon is így.

A mozgásom ma jócskán megvan 40 perc tekerés, fél óra torna, már csak a hamikával kell ügyinek lennem és akkor egy újabb nap pipa ^^

Szólj hozzá!

118.8

2012.07.15. 21:25 WannabePG

Ma végre sikerült mérlegre állni és jót mutizott :)
-5,2 kilónál járok, nagyon jó csak így tovább :)

Tegnap csavarogtunk egy csomót, kimentünk Wienerneustadt-ba Metro-ba, előtte meg sétáltunk egy nagy karikát az Eisenstadt-i vár körül. Képek is készültek, jó dagadt vagyok rajtuk. Lesz ez még így se! :)

Ma leginkább lazítás volt a program, Szökést kukkoltunk, aztán Kani jött át hozzánk egy kávéra, majd elcsattogtunk az Obi-ba megérdeklődni, hogy ki foglalkozna a kádunkkal. Valami gebasz van vele, a közepénél ilyen apró vékony hajszálrepedések lettek, amiben megáll a víz... Mintha az akril berepedezett vna... Szerencsére kaptunk egy mobilszámot, a területi képviselőé a cégnél, akik szállítják a kádakat. Remélhetőleg kijönnek megnézik és mondanak majd rá valamit. Úgy legyen :) 1 év gariba még bőven benne vagyunk, mert 3 hónapos a kád.
Aztán elugrottunk Kanihoz, segítettünk néki gyorsan kocsit pakolni, vagyis G segített én néztem :P Egy tv-t cipeltek ki a kocsiba. Aztán egy villámgyors Lidl látogatás volt, bagett holnapra elvinni G-nek, majd jöttünk haza, mert anyósék is felugrottak. Megcsodálták az új szárítómat, amit a Metro-ba vettünk. Nagyon szupcsiiii ^^
Kaptunk paradicsomot-paprikát és Újkéri-mama féle sütikét is. Heti ellátmány :D

Holnap délre irány megint a kórház, gyógytorna, utána fizikoterápia, majd szuri. Nem fogok unatkozni :P
Megkísérlek eljutni cangával, max ha nagyon nem okés a szitu, akkor leszállok és tolom. Addig is van mire támaszkodni. Linda is eljön velem azt mondta, úgyhogy nem leszek egyedül ^^

Most pedig iráááány Szökést nézni, majd csicsika :)

Pusszpá

Szólj hozzá!

2012.07.13. 13:21 WannabePG

Még élek ám!

Ma van az első olyan nap a héten, hogy nem kell mennem a kórházba semmi miatt. Hétfőn persze délre megint megyek tornázni és utána már fizikoterápia is lesz, majd az egészet még megfejeljük két szurival is.

Anyuék holnap mennek haza, nincs valami jó idő, hogy ki lehetne mozdulni elég hüvi van és az eső is esik folyton... Sopron :(

Ma elfelejtettem mérlegre állni reggel, aztán meg mire eszembe jutott már anyu belém diktálta a reggelit, szóval majd legközelebb mérek. Nem is baj, ha nem vagyok folyton rágörcsölve nem? Nem a kaja körül forog a világ :)

A gyakorlatokat, amiket házi feladatnak kaptam, igyekszem csinálni, amikor csak eszembe jut, elméletileg óránként kéne 10 ismétlést, de bevallom nem mindig figyelem a vekkert és pl volt délelőtt is, hogy bealudtam, olyankor nyilván az kiesik, de amikor lehet csinálom. Ez belefér meg hát magam miatt kell, más nem csinálhatja helyettem. Az úszásról most sajna le vagyok tiltva, így most csak a McKenzie van.
Sajnos kezd az étvágyam is visszatérni, vagy lehet csak azért, mert most itt vannak anyuék és folyamatosan a kaja körül forog minden, de kicsit nagyobbak lettek az adagok (tehát normál) meg gyakoribbak az étkezések és van vacsi is, elég jó ízű... Remélem ez majd nem üt vissza.
Tegnap pl este még 3 gombóc fagyika is volt :$ Nagyon finike, akciós volt a tescoba a carte d'or :D

Najó most ennyi mert képtelenség itt 10 perc csendet találni a napban. Elszoktam már ettől, hogy nem vagyok egyedül egész nap míg G haza nem ér :P

Szólj hozzá!

2012.07.10. 08:53 WannabePG

4,5 kg mínusznál járok! Ha egyszer beindulok mi? Ma jó lenne elmenni úszni egyet délután, csak ugye éppen havi-lavina "tombol". Bár elég lightos hálistennek, szóval lehet, hogy azért rápróbálok majd. Még megálmodom!

Anyuék nemsokára ideérnek, maradnak pár napot :) Jó lesz! Nagy segítség nekem, a kórházba eljutás miatt is, meg a háztartás miatt is.

Tegnap már kissé elvonási tüneteim voltak, meg hát szegény konyha tényleg súlyos volt, szóval picit nekiestem. Na nem nagyon, csak mosogató fényesítés és letöröltem a tűzhelyet, mert rajta volt G első lecsójának minden hozzávalója, komplett étlapként :D

Annyira kis cuki volt, tegnap felporszívózott <3 Pasi létére tényleg remekül állta a sarat az elmúlt hétben, úgyhogy most rá is ráfér egy kis kényeztetés anyu képében :P Azt nem mondom, hogy 5ezer fokban süt majd neki arany-galuskát, de lehet, hogy egy székelykáposztára jó lesz nála a "kisfia" :DDDD

Ronika is jön velük, remélem nem viseli meg nagyon az utazás, meg az itt töltött napok az öregurat :)

Ma délre jelenésem van a kórházban, el ne felejtsek rákérdezni, hogy holnap mehetek-e akkor is gyógytornászhoz, ha éppen menstruálok, mert mintha az asszisztens a recepción említette volna, hogy az kizáró ok. Majd utána járok mindenképpen.

Később jövök, majd mesélek mi volt!

Pusszpá

Szólj hozzá!

Megjöttem

2012.07.09. 13:54 WannabePG

Hazaértem a kórházból.
Kaptam két nagy szurit, egyet a derekamba, másikat egész le a csípőm környékére, már-már a fenekembe. Nem fájt annyira, sőt a csípő környékit nem is éreztem egyáltalán...
Új gyógyszereket is kaptam, és három héten át, minden hétfőn injekciót fogok kapni 2-t, meg heti 3X gyógytornász. Holnap délre egy előadásra megyek, ahol a gerincről lesz szó, helyes testtartás, ilyenek, aztán szerdán 11:30-tól pedig torna.
Remélem már szerdán tudok menni tornára, mert az asszisztens csajszi említett valami, hogy menstruáláskor nem lehet. Erre holnap pontosan rákérdezek, mert most hirtelen elég sokfelé kellett figyelni, meg mindent megjegyezni, kicsit zanza most minden.
A reumatológus dokinéni azt mondta, szerinte az MR-ig meg fogok gyógyulni. Hiszek neki és minden erőmmel ezen leszek, meg azon, hogy fogyjak továbbra is szépen.

Szólj hozzá!

Heti összegzés

2012.07.08. 21:46 WannabePG

3_1341776805.jpg_851x228

Mint ahogy az a képen is látszik a héten egyáltalán nem volt semmiféle mozgás. Hacsak a wc-ig kijutás nem számít annak. De hát ugye ez nem meglepő a sérvem miatt. Ma el akartunk menni Siegendorfba úszni, de...

 

Az állapotom úgy döntött, hogy ma a fájdalomküszöböm határait fogja feszegetni és a tetőfokára hág a buli. Hogy is mesélhetném el érzékletesen? Valami ilyesmi lehet önkívületi állapotban lenni és ordítani a fájdalomtól, majd teljesen rosszullétig pánikolni, aztán lenyugodni és várni a megváltó halált. Hál istennek ma reggelre megjött, úgyhogy most aztán tényleg megvan minden a boldogsághoz, minden lyukba lehet dugni valamit, ha morbid akarok lenni...

 

Szegény G-t nagyon sajnálom mit ki kell itt állnia. Majdnem megszakadt a szíve, ahogy végig kellett néznie és hallgatnia a fetrengésemet, de sajnos nem tudtam már visszafogni magam, képtelen lettem volna annyira fájt. :'(

 

Holnap ha nem csinálnak velem semmit én valakit tutira kinyírok, ha mást nem akkor magamat. Ez tényleg nem élet, ez már nagyon messze van az együtt lehet vele élni kategóriától. Mikor napi 3 kúp és 4-6 gyógyszer az adag az ELVISELHETŐ szintre hozáshoz, annak a fele sem tréfa. A végén még narkós lesz belőlem annyi szart szedek :/

 

Szerencsére G haverja délutános lesz holnaptól, szóval azt mondta elvisz a reumatológiára. Nagyon cuki, megspórol nekem 2ezret, meg a sok hercehurcát. Ha mákom van asszonypajtija is jön és akkor még kíséretem is lesz, talán nem kell megint 4-5 órát várakoznom, mert van időpontom. Tudom sokszor nem jelent semmit, de azért bizakodó vagyok. A mai napnál minden csak jobb lehet.

 

Ami a súlyomat illeti ismét lement 0.3 kg, szóval a héten 3.8 mínusz. De milyen áron? :( Borzasztó büdös nagy pofon csak ennyi jut róla eszembe. Akkorát csattant, hogy menetet vágott a t*kony a nyakamon, csak, hogy finom legyek és nőies.

 

Holnap jövök a hírekkel, csupa jó hírrel REMÉLEM!

Szólj hozzá!

2012.07.07. 11:02 WannabePG

Ma még nem kellett bevennem eddig semmiféle gyógyszert. Haladás! :)))

G maszekolni van én meg szívem szerint takarítanék, de félek, hogy ha felállok elkezd fájni és megint gyógyszerezhetem be magam. Szóval inkább relaxálgatok még egy kicsit, valami csoda folytán úgyis reggel G elmosogatott O.o

Kaja ügyileg nem állok valami fényesen, vagyis hát folytatódik a tendencia amit a héten elkövettem... Eddig egy nektarin. Majd most nemsokára megeszek még egyet, ebédig azzal bőven elleszek. Minigyomor tiszta haszon :P

Mivel a héten absz. nem főztem, így tegnap is G hozott kaját, mozzarellával töltött csirkemellet kértem görögsalival. Alig ettem meg a felét az adagnak, szóval mára ez lesz az ebédem. Szigorúan olívabogyó mentes verzióban, mert uuuutálom :D

Ma reggel is mérlegre pattantam, a tegnapi mini séta imitálásnak, vagy nem tudom minek köszönhetően, de újabb 1.5 kg mínusz... Szóval a héten 3.5-nek intettem búcsút, de nem fájdalmasat menjenek csak vissza se nézzenek.

Bár nem direkt csinálom a madár adagok evését, jó lenne tartani magam a többször keveset elvhez, hogy később se üssön vissza ez az egész kalamajka.

Mit is mondhatnék kapóra jön a fogyás, mert hát a neurológus is erősen javasolta a túlsúlyom fokozatos elvesztését, hogy kisebb terhelésnek legyen kitéve a gerincem. Dolgozom az ügyön, mert most tényleg nagyon betojtam, az elmúlt héten rengeteg időm volt filózni az élet nagy dolgain a plafont bámulva, vagy a sürgősségin ülve infúzióval a kezemben.

Baromira nem éri meg az a pár percig tartó élvezet, amit a sok hulladék kaja okoz. Nincs egálban az évek óta tartó lassú öngyilkosság okozta élvezeti érték alias zabálás, meg mondjuk egy hét fekvés és fájdalmunkban nyüszítés, mikor már tényleg megváltás lenne ha nyekk... Szóval értitek :)

Szerintem semmi nem történik ok nélkül. Tényleg mindennek oka van! Persze próbálom nem túl misztifikálni ezt az egészet, inkább csak egyszerűen jelnek felfogni, hogy most végleg tényleg elég az ígérgetésből és a próbálkozásból. Ideje volt tenni is valamit és igenis csak úgy lehet lefogyni ha nem zabál az ember. Hiába nincs új a nap alatt :D Sajnos még mindig nem találták fel az éjszakai átalakulást, ami során reggel a kívánt súlyon ébredne az ember. És semmi csodaszer nincs, elvégre akkor nem lenne tele elhízottakkal a társadalom. Szóval csak egy csodaszer maradt: mi magunk.

Ámen :P

Szólj hozzá!

Jobb

2012.07.06. 22:07 WannabePG

Valamiféle javuló tendenciát mutat az állapotom, de még mindig rengeteg gyógyszer árán tudok csak létezni... De legalább nem kell szenvedni (annyira) Az is valami ;) Minden apróságnak örülni kell!

A héten gyorsan hamar ledobtam magamról 2 kilót bizti ami tuti, mi lett volna, ha még mozdulni is bírok?

Elhatároztam, hogy holnap muszáj takarítanom egy picit, és rendet raknom a lakásban, mert a manók nem csinálják meg és G sem, mert neki mindig dolga van ő mindig megy valahova vagy jön valahonnan, mindenhol mindent csinál, csak a lakás nem halad. Sztahanov hozzá képest lusta dög volt komolyan :D Bárcsak már a saját dolgain is ennyit munkálkodna :P

No de nem panasz ám, csak egy kis zsörtölődés.

Ma este szomszédolni voltunk egy kicsit, az egész egy cukkínivel kezdődött, kaptuk anyós pajtitól és az egyiket gondoltuk elajándékozzuk, aztán ebből gyertek át lett, amiből pálinkázás. Persze csak a fiúk ittak, én a gyógyszer miatt nem, csak házi bondzaszörpit ittam. Nyamnyam szeretem naon!

Aztán mivel az nem erkélyes lakás, A átkéreckedett az erkélyünkre dohányozni egyet, úgyhogy megmutattuk mi is a kupinkat, mert hát egy hete minden úgy van, ahogy G hagyja. Nincs egy hülye aki elrámol utána alias ééén :D Kicsit azért szégyelltem magam, de annyira azért mégsem. Most volt érvényes felmentésem, hogy miért hever romokban a lakás. Bár mondjuk ami náluk van, ahhoz képest itt még istenes a helyzet. Nagyon pici az a lakás, ők meg nagyon 5-en laknak benne... 2 szobás, kisebb nm-re, mint a miénk és még erkély sincs. Szóval jó zsufi. Ősszel lehet, hogy ők is átalakítanak, ha nem sikerál eladni akkor valamit ki kell találni előbb vagy utóbb mert hát két nagyobb leányzó van, meg egy 9 hónapos babuci. Marha imádnivaló kis nyálaska :D Olyan, mint a duracell nyuszó, leteszed és megy, néha fordítasz rajta, de örökmozgós, sosem merül le :))))

G amúgy most is lent van A-val a garázsában, söröznek, vagy ki tudja kibeszélik a csajokat? :DDD Remélem a lépcsőn azért felcipelik egymást, mert G már ivott kb 4 páleszt, meg egy sört és mivel nem vagyunk valami nagy ivók mostanság, lehet, hogy holnap majd megbánja, ha másnaposan kell gipszkartonozni. Jár neki majd az ÍJ póló viselheti egészSEGGel :DDD

Szólj hozzá!

2012.07.06. 07:51 WannabePG

Elég tré éjszakám volt, hajnaltájt kimehetett a fájdalomcsillapító, mert majdnem megőrültem úgy fájt, mindenhogy zsibbadt ami forgolódást itt levágtam anyám... Csodálom, hogy G nem ébredt fel, mert a végén már ideges voltam, hogy sehogy se jó és szinte az ágyhoz csaptam magam.
Aztán addig szenvedtem, míg elaludtam, szerintem már a kómásságtól... Most még egész jó a helyzet, nem tudom mi volt ez éjjel. Húzom a gyógyszer bevételt ameddig csak lehet, hogy kibekkeljem a napot. 2 kúp és 2 bogyó azért így is elmegy simán. Még szerencse, hogy kúpot kaptam, különben most még a savam miatt is szívhatnék.

G rövid hetes, most a piacon van, hoz paprikát paradicsomot meg hammát. Lecsót tervezek csinálni, pontosabban koordinálni a készítést. Aztán 9:15-re megy gumishoz, miközben ő beállítja az ablakait, kap 4 új papucsot a kocsi. Már nagyon ráfér van bennük pár km :)

Dokinénim ma délutános, remélem G hazaér 2-ig és akkor el tud nekem szaladni gyógyszer utánpótlásért, mert úgy kapkodom, mint más a tik-takkot. Szóval igen fogy... Megváltás lesz, ha hétfőn csinálnak velem valamit érdemben végre a reumatológián. Mert remélem fognak!

A héten az alig evésnek köszönhetően fogytam, a 30 deka pluszomból azóta lett 1.7 kg mínusz. Egyrészt képtelen vagyok az asztalnál ülni, szóval fekve meg mindenféle hülye kitekert pózokban próbálok enni, így el is megy az egésztől a kedvem. A gyomrom hála istennek úgy összeszűkült, hogy egy adag saláta után is a kipukkadás szélén állok. Bár gondolom sejti mindenki, hogy nem ilyen áron akartam ezt az egészet.
Egész napos fetrengésem során ráérek sokat gondolkodni, hogy mit is akar jelenteni ez az egész ami most velem történik. Az utolsó csepp a pohárban, hogy vissza kell vennem az arcomból a zabálásokat illetően. Kedden délután bevallom sírva könyörögve tettem le a nagyesküt a plafonnak, hogy soha soha soha többet nem eszem hülyeséget és lefogyok, csak múljon el ez az iszonyatos fájdalom. Vagy én múljak el, de valamelyik mindenképp :P Azóta kínált G csokival, nem kellett, kérdezte, hogy eszem-e nachost, a-a. Szóval ha nagyon ráerőszakolom, akkor ennek most ez a pozitív oldala.

Bár eddig még a valós okokat senki nem kezelte, csak megállapította, bízom benne, hogy hétfőn végre tényleg jön segítség a reumatológus képében és nem csak a túlélésre játszunk, hanem visszakapom a normális életszínvonalat, amibe belefér az ülve étkezés és a testmozgás, meg úgy az egyedül fürdés/öltözködés/wczés és ilyen apró luxuscikkek...

Szólj hozzá!

Kálváriám

2012.07.04. 13:35 WannabePG

Nos tegnap óta van fejlemény dögivel, hol is kezdjem?

Hazaért G és mentünk is rögtön az ügyeletre. A doktornő éppen kint volt háznál, de mint kiderült, pont a háziorvosom ügyelt aznap. Mák.
Az asszisztens átküldött a sürgősségire, mondta, hogy sírjak, csapkodjam az asztalt és mondjam meg, hogy csináljanak velem valamit. Szerencsére nem kellett jelenet, bementem és foglalkoztak is velem ahogy én jöttem a sorban. Egy kedves dokibácsi vizsgált meg, emelgette a lábaim amitől majd betojtam, meg egy nagy tűvel is bökködött, de a bal lábamon szart se éreztem belőle. Utána hozott egy tolószéket bele kellett ülnöm és G átvitt a röntgenbe. Itt már elbőgtem magam, iszonyat rossz érzés volt ülni abban a székben :( Nem kívánom senkinek! Pedig erősködtem, hogy elcsoszogok odáig, de hát most már mindegy egy rossz emlék...
A röntgen arra engedett következtetni, hogy az 5-ös csigolyánál sérv gyanú... Amit eddig is mindenki mondogatott. Így hát kaptam egy szteroidos,fájdalomcsillapítós infúziót és ott voltunk 6-tól fél 11-ig. Utána visszamentünk az ügyeletre a dokinénimhez, megmutatni neki a papírokat, aki nagyon rendes volt felírt nekem egy kúpot, hogy tudjak éjjel aludni. Még a mobilszámát is megadta, hogy ha nem akarnak velem rendesen foglalkozni a neurológián (merthogy a sürgősségiről oda utaltak) akkor hívjam fel és ő majd szétcsap köztük.
Pechemre az ügyeletes gyógyszertárban nem volt a kúp amit felírt, így a gyógyszerész úgy csinálta meg, szóval szegény G éjfélkor még vissza kellett menjen érte. 5-ig sikerült szunyálni, utána olyan hangosan dörgött az ég, hogy felébredtünk.
Az infúzió óta és a kúp hatására, már nem fáj az egész lábam, de továbbra sem tudok járni rendesen és totál érzéketlen a vádlim és a combom külső oldala.
Ma a neurológiára taxival mentem, majd kifordultam a kocsiból, mikor mondta, hogy 950 O.o Az igen mondom.
Na mindegy, szóval újabb 4 óra várakozás, majd a vizsgálat. Most a lábamat mikor emelgette a doktornő, absz nem fájt tegnaphoz képest, talán mert a sok gyógyszer miatt nem érzek semmit. Megint megszúrkált, de semmi kakukk... Csukott szemmel egyik kezemmel sem találtam el az orromat ehh milyen tré, kicsit mindkettő mellé ment. Az irány nem volt pedig rossz. No mindegy.
Amit a háziorvosom is mondott, hogy mindig teszteljem, hogy tudok-e lábujj hegyen járni, hát lábujjhegyen még csak csak de a bal lábamon sarkon absz nem. Egyszerűen lebicsaklik a lábfejem tök nem is érzem... Szívás :(
Szóval a diagnózis porckorongsérv, ami eddig is sejthető volt a tünetekből. A doki mondta, hogy fokozatosan le kell adnom a súlyomból (nincs új a nap alatt) továbbra is javasolja az úszást és a McKenzie féle tornát. Erről még nem hallottam, csak futólag említette a háziorvosom, majd utána nézek a neten.
Hétfőn még van egy köröm a reumatológián, remélem azért egy injekció kúrát, vagy valamit kapok, hogy ne csak tünetileg legyen kezelve a dolog.
MR-re időpontot augusztus 2.-ára kaptam (no comment...) És még a neurológiára is vissza kell mennem kontrollra aug. 13.-án. Szép kis kalamajka és költség hegyek. Komolyan pénz nélkül nyugodtan meg is dögölhet az ember :(
Hazafelé gyalog akartam jönni, de hát esélytelen volt 10 lépés után összecsuklott a lábam, szóval hívtam a taxit, újabb 950 ft. Sóher vagyok? Sokallok majd 2ezer forintot így városon belül furikázásért. :((( Szippszipp

A javallott fogyásomat elősegíti, hogy semmi kedvem enni, tegnap egész nap nektarinon éltem, ma pedig eddig egy zsemlét rágcsáltam el, meg egy szelet sajtot és volt még egy csücsök csirkemellsonkám azt ettem meg. Nem nagyon van kedvem enni, mondjuk élni se sok... De legalább fájdalmaim most nincsenek, ezért is baromi hálás vagyok. Az élet apró örömei, ilyenkor az is jó, ha nem rossz :)

Most viszont egy kicsit lepihenek az ágyikóba, mert már ülni sem az igazi. Talán tényleg rá kéne próbálnom az úszásra valamelyik nap. Vagy ma, vagy holnap, attól függ, G-nek melyik nap kell vinni olajcserére a hondát.

Annyira szeretem! Mindig mellettem van, mikor alakítok! Igazi gondoskodó, szerető pár. Nagyon imádom, hogy ő aztán tényleg jóban rosszban egészségben betegségben ott van és fogja a kezem és lesi minden kívánságom és majd belehal ha szenvedni lát.
Próbálok erős lenni, tegnapig azt hittem, nekem nagyon magas a fájdalom-küszöböm, ültem már végig nem egy fogtömést pl érzéstelenítés nélkül és nyikkanás mentesen, de a tegnapi az 10-es skálán 11 volt.

A legjobban az zavar, hogy nem tudok rendesen járni. Borzasztó érzés, hogy a lábam nem engedelmeskedik és random időpontokban csak úgy összecsuklik alattam. Ha nincs korlát/fal/kerítés/G vagy bármi amibe kapaszkodni tudok, akkor halott ügy az egész.

Jól esett kicsit kiírni magamból ezt a sok tortúrát. Nem panasz, nagyon boldog leszek, ha ennek a végére tudunk járni és megoldódnak a gondjaim, vagy legalább enyhülnek az elviselhető kategóriáig. Jó lenne visszakapni a bal lábam, szerettem, mikor volt! :P

Szólj hozzá!

2012.07.03. 15:23 WannabePG

Sziasztok!

Tegnap este óta dögrováson :( Megint a derekam. Voltam dokinál, be kell mennem a kórházba röntgenre meg a reumatológiára. Sérv-gyanúval... Tegnap óta nem érzem a bal lábamat, járni is alig tudok, szóval azt hittem meghalok, mire leértem a 1,5 utcára lévő rendelőbe. 2 fájdalomcsill bennem de nem használ, szerintem már hozzászokott a szervezetem... Áhh egész nap csak fekszem, de úgy fáj és 100 tű szurkál folyamatosan a lábamban. Megpróbáltam felhívni G-t hogy mondjam neki a fejleményeket de kinyomott... Remélem majd tud beszélni a nagynénjével, ő a kórházban dolgozik, jó lenne valahogy még ma vagy holnap este letudni a röntgent mert a rendelés 8 tól f2-ig van de én nem tudok elmenni sem egyedül. Sőt menni sem igazán a zsibbadás miatt, kicsuklik alólam a lábam. Tiszta szívás ez az egész. Remélem rendbe raknak valami injekció kúrával, mert ez nem állapot. :'((((

Ha tényleg sérvem van és előrehaladott a dolog akkor esélyes, hogy meg kell műteni. Hétfő reggelre kaptam időpontot a reumatológiára, de addigra meg kell lennie a röntgenemnek, vinnem kell magammal... Remélem hamarosan vége lesz ennek a rémálomnak :S

Nem fogytam egyetlen huncut dekát sem, tegnap több, mint 2 litert ittam és egész nap csak 2X voltam pisilni. A gyűrűmet már meg sem próbálom visszavenni, áhh egy igazi nyomorék vagyok most :S Utálom! :(

Szólj hozzá!

Elmúlt hét összegzése

2012.07.02. 07:59 WannabePG

2_1341208777.jpg_851x229

Leadott kilók száma: 0 kg 
Felszedett kilók száma: 0,3 kg 
Vízvisszatartás: 100ezer liter 
Közelgő havi-lavina: 1 db 

Mondhatnám, hogy sík ideg vagyok, de nem. Tudomásul vettem, hogy most megint egy hétig legalább cifrákat fog mutatni az a genyó mérleg, és, hogy mégjobban bele kell húznom, ha a közelgő Vér-néni ellenére is fel szeretnék mutatni némi fogyást. Márpedig én szeretnék, úgyhogy ezen leszek! 

Az elmúlt héten a mozgást illetően megdícsérem magamat, ügyi voltam. A szombat az durva volt, legnagyobb hőségben kint a tetőn, kb 40 fok volt kint, de mivel a cserép dobta a meleget, inkább 50-nek éreztük O.o Aznap nem volt gond a vízivással az már biztos. 

Volt a héten úszás, séta, fizikai munka. Sajnos a kajálásom a hétvégén olyan nyaralósra sikerült, lángos és hekk meg jégkrém képében. De azért nem estem kétségbe, próbálok rengeteget inni és vízhajtó teát is nyomatni, hogy ne legyek teljesen lufi, mire megjön a napom... Tarthatna nyári szünetet komolyan :P

Szólj hozzá!

Mese mese

2012.06.28. 10:56 WannabePG

mááátka, PILLANGÓs madárka :P

Kicsit dilis vagyok (kicsit?!) nézzétek el nekem, nem vérszegény, hanem hülyeszegény :))

Leszurkoltam magamról újabb 80 dekát, a tegnapi úszásnak köszönhetően. Bár ezek a hétközbeni mérlegelések csak a kontroll miatt kellenek, hogy ha látom, hogy megint jön rám, vagy nem fogyok, akkor visszavegyek az arcomból. Aztán ez vagy sikerül, vagy nem. De a heti fél kg fogyást tartani szeretném mindenképpen. Eddig siker! Díjaznám, ha a hétvégék nem borítanák össze soha soha soha többé a jól kiépített tervezetet és megvalósítást! ^^
Ma nincs sok dolgom, tegnap este csináltam egy hatalmas adag salit, az volt a vacsi, és a mai ebéd is lehet ez akár. G is ezt vitt krinolinnal, én meg választhatok, van még egy adag lecsó, vagy eszem pulyka nuggets-et salival. A nuggit mindig olaj nélkül csinálom, úgy szeretjük :)
Beteszek egy adag rucit a gépbe, közben pedig felporszívózok, ez a terv.
Délután vásárolni megyünk, húsféléket venni, csirkemellet és pulyka darált húst. Na és ÚSZÓSAPKÁT! :P Hogy legközelebb ne lehessen akadály a hóesés sem :)
A heti kettő úszás sikerülni fog, mert vasárnapra strandolást terveztünk. Jó meleget mond. Én Siegendorfba mennék szívem szerint, vagy még Ritzing is szóba jöhet. Majd a főnökúr megmondja a tutit :)
Szombaton is lesz testmozgás, megyünk megint dolgozni, hat redőny Fertőszentmiklóson. Remélem a derekam bírni fogja a hajtást, tegnap az usziból úgy jöttem ki, mint aki besz@rt. De aztán pihentettem egy kicsit és máris jobb lett. Nem tudom, hogy most a terhelés ellen hadakozik, vagy mi van a bajára, de ő még nem tudja, hogy úgyis az van, amit én akarok?!
Jó lenne ma eljutni a JYSK-be is, megnézném miféle függönyöket árulnak ott, hátha látok szépet. egyelőre akárhol voltam nem tetszett egyik sem, szóval készítgetem G-t, hogy soha nem lesz már függönyünk mert irtó finnyás nője van :DDD

Szólj hozzá!

Uszoda

2012.06.27. 20:51 WannabePG

Sikerült eljutni és egy órácskát uszizni. Ebből kb fél óra volt a mellúszás, 10 perc hátúszás, na meg egy negyed óra 20 percnyi labdázás. Mienk volt az egész strand, mert vagy mindenki a VOLT-on van, vagy hát ugye hétköznap van, meg este, meg ráadásul nem is volt ma az a dög meleg. Azért kicsit hüvi volt még a medence vize, de remélem nem leszünk kehesek. G mondjuk így is meg volt kicsit fázva, a bornapokon sikerült valamit benyalnia a jó borokon kívül is :D
No de ma is tettünk valamit a jó alakért és az egészségünkért, szóóóval jár a buksisimiii ^^

Most meg meccset nézünk, közben meg a VOLT is ide hallatszik :D Kissé felpezsdült most a város, tele van fesztivál face-el :D Jó móka ^^

Szólj hozzá!

Szeeerdaa

2012.06.27. 09:36 WannabePG

Jajj kicsit megint elmaradtam a firkálással, de most pótolok egy kicsinkét. ;)
Tegnap úgy volt, hogy elmegyünk úszni este, de aztán sikeresen ledumáltuk magunkat róla és inkább séta lett belőle. Mivel itt elég hidegek voltak pár napig, meg esett az eső is, fostunk, hogy a kinti medi elég hideg, bentre meg nincs úszósapkánk. Az úszósapi vételről meg lecsúsztunk, mert elsétafikáltuk az időt és 7-ig volt nyitva a sport-bolt, mi meg háromnegyed 8-ra értünk oda. Szívás :P No majd legközelebb!
Ma viszont ha minden igaz már játszik egy úszás 6-tól.
Tegnap ügyesen ettem, bár volt egy kics csokika és chips is napközben, nagyon kívántam valami hulladék kaját, ezért még 4 előtt ettem belőle egy keveset, hogy aztán ne este 10-kor jusson eszembe. Így el is voltam a nap hátralevő részében, este meg lecsót csináltam mára, de naná, hogy nem bírtuk ki és ettünk belőle :$ Annyira imádjuk! Jó csípős lett most, hála a piacon a bácsinak, aki beledobált 3 db csípőset, hogy ha már lecsó. akkor legyen fini :) Gratis volt! Egy élmény itt piacozni Sopronba :P
Szóval ennek örömére ma nem kell főznöm és az ebéd lecsó lesz with bajor rozskifli. Nyami-nyami
Reggelizni ma még nem sikerült, elég későn keltem megint, nem tudom mostanában akkorákat alszom, hogy csak na. ;)
Fokhagymás-tejfölös kifli lesz a reggeli, ebédet már írtam, vacsira meg szerintem összedobok egy jó képességű salátát csirkemellsonkával, vagy tonhalsalit még megálmodom 5-ig.
Hazaér az uram, utána megetetem és irány az uszi. <:o)

Amúgy még mindig nem mondtam le a szobabringáról sem, úgyhogy ha esetleg valakinek van valami tippje egy jól bevált márkára akkor szívesen fogadom az ötleteket ;)

Jah és ha már sportszer, újabb taggal bővült a repertoárom, méghozzá egy cuki rózsaszín hullahopp karikával. Csak mert a róóózsaszín a legtutibb szín a világon :))))))))) Mivel este elég későn értünk haza így csak egy kicsit próbálkoztam, de gondolom az alattunk lakó annyira nem lett volna oda, ha 10-kor 3 mp-enként csattan a parkettán vagy a kövön a karika, ezért a játszadozást mára halasztottam. Talán majd a reggelit lemozgom vele :D Régen nagyon ment, csak akkor még kb 45 kg voltam nem 123 :P

Szólj hozzá!

Cukkinis tészta

2012.06.25. 14:19 WannabePG

image2_1340626803.jpg_1278x880

Szólj hozzá!

A hét összegzése

2012.06.25. 08:46 WannabePG

1_1340606799.jpg_852x227

Nos igen látszik, hogy a héten 3X sikerült mozogni, de egymás utáni napokon. Ezt jobban is széthúzhattam volna...

Kaja ügyileg a vasárnap volt a leggázosabb, ott nem tudok felmutatni egyetlen huncut megtakarított kalóriát sem az alapanyagcserémhez képest.

Ennek ellenére, vagy ezzel együtt? A hetet fél kg mínusszal zártam. Mi ez, ha nem tényleg lassú ütemű fogyás? :D

Csak így tovább én! ;)

Szólj hozzá!

2012.06.25. 07:53 WannabePG

Jó kis hétvégét zártunk, na nem fogyás ügyileg, hanem úgy kikapcsolódásilag.

Mindhárom nap kint voltunk a Fő téren a Kékfrankos etwason, mindhárom nap boroztunk és ettünk is olyasmit, amit nem kellett volna ESTE!... De nem ostorozom magam, kellett már nagyon egy kis társasági élet, meg kikapcsolódás. Persze G szombaton napközben így is maszekolt, szóval soká lesz még az a hétvége, mikor csak az enyém :P
Most szombaton Fertőszentmiklósra megyünk 6 redőnyt felszerelni. Ez mondjuk kevésbé macerás, mint az ablakcsere hálistennek. Újfent én leszek a segédje. Nemtom ilyenkor amúgy mit gondolhatnak az emberek, akikhez megyünk, hogy hát ez a csaj meg mi a szöszt keres itt? De hát most az, hogy kiadogatom a szerszámokat, meg csavarokat és ilyesmit, az nem egy nagy kaland, de G-nek időt spótolok meg, ha nem kell mindig kimászni-bemászni. Ablakcserénél is, jó ha valakinek tudja adogatni a cserepeket, gördülékenyebb a szitu. Na ennyit a munkáról, nem kell ide diákmeló, alkalmaz engem a Főnökúr :DDD

Diéta terén bekeményítés hetei következnek, ugyanis most már az uramat is be kellett vonni a dologba. Nekem is könnyebb így, hogy nem tömi a fejét előttem csokival. Legalábbis azt próbálja meg! :D Legalább egy 10est le kéne dobnia neki is, meg izmosodni egy picit. Én már csak röppke 50 kilóra vagyok a célomtól, nem gáááz :D De azt várom a közös odafigyeléstől, hogy motiváljuk egymást és le is csesszük, ha az kell.

Heti MINIMUM két úszást irányoztam elő magunknak, a többi napokon én gerinctorna és a ducitréning, G meg úgyis a melóban tornázik a bútor-összeszerelés közepette :D

Node, most nézek valami reggelinek valót aztán induljon a nap! = szekrény rámolás folyt. köv. mert a hétvégén nem sokat voltunk itthon, hogy elkészüljön és a kis manók se hordták össze :D

Szólj hozzá!

Nagyban2

2012.06.23. 15:09 WannabePG

p1441_23-06-12_1340456843.png_960x1280

Szólj hozzá!

Nagyban1

2012.06.23. 15:08 WannabePG

p1440_23-06-12_1340456824.png_1280x960

Szólj hozzá!

Végre van szobabútor!

2012.06.23. 15:03 WannabePG

szekrenysor_1340456721.jpg_1199x842

Még van egy komód is ehhez és két éjjeli szekrény, de a komódon van most a tv a nappaliban, az éjjeli szekrények meg az ágy mellett ugye :)

Ma teljesen lemostam az egészet kívül-belül. Most kellemes kókusz/szappan illat van a hálóban. Azt hittem sosem érek már a végére :D A négy fiókot már be is rendeztem, meg a komód felső két fiókja is "töltött" merthogy abban voltak a ruháim eddig. Ja és az akasztósba is berakodtam a vállfás cuccokat, amik eddig az étkezőben lévő szekrényben voltak.  De talán átvariálom, még megálmodom, de most elfáradtam :P

Szólj hozzá!

ó ittenem

2012.06.23. 09:36 WannabePG

Hol is kezdjem?

Tegnap még a gépet bekapcsolni sem volt idő, fél 7-től talpon voltunk és mentünk a dolgunkra.
Először irány a piac, sikerült venni szépséges paprikát és paradicsomot (400ft volt kilója), és tényleg rendes paradicsom íze van a paradicsomnak. Ezzel kibekkeljük majd míg már a "saját"-ból kapunk egy kis ellátmányt :)
Összefutottunk G volt munkatársával is, vagyis egész pontosan nem közvetlenül volt az, a takarító néni a Veluxban azon a részlegen, ahol G volt. Télen G-vel járt dolgozni reggelente összeszedte, mert nem szeret olyankor vezetni. Nahh lényeg a lényeg, beszélgettünk, mesélte ő is, hogy továbbra is diliház van. Mióta G eljött mindenki azt meséli, hogy mintha ráérzett volna, hogy mikor kell dobbantani. Tényleg nagyon jól jöttek ki a dolgok szerencsére :) A költözés az új munkahely, MINDEN! Nagyon szuper kis életünk van hálás vagyok érte a juniverzumnak, hogy ilyen jól összehozta :))) Minden nap egy ajándék! ^^ Szóval trécseltünk egy kicsit Erzsi nénivel, aztán megajándékozott két csokor petrezselyemmel - ami azóta apróra vágva a fagyóban pihen ;) - meg még egy szépséges cukkinit is kaptam, azt a nagyobbacska fajta rántani valót. Biztos fincsit kreálok majd belőle :)
Szép zöldségekkel megpakolva értünk haza, de előtte még megreggeliztünk, mert ha piac, akkor lángos. :D
Bánfalván van egy lángos-ház, amit nagyon dicsértek sokan, de eddig ahányszor arra jártunk (este) már nem volt nyitva sajna.
No most korán odaértünk, ezért MÉG nem volt nyitva. Háromnegyed 8-ra értünk oda, úgyhogy negyed órát vártunk a kocsiban és mi voltunk a nap első vásárlói :P
G sajtos-tejfölöset evett én pedig egy Poncichter-lángos nevezetűt, ami gyakorlatilag olyan, mint a bolognai ragu, csak még vörös bab is van benne és a tetején persze sajtika. Nyami volt nagyon! :)
Aztán itthon lepakoltunk, majd irány Cenk. Tegnapelőtt apósék hoztak egy kör szekrényt már, de még így is 3 körből volt meg az egész szekrénysor. No comment :P Míg ők forgólódtak a cuccokkal én lelegeltem a málnabokrot 10 órai gyanánt :D
Végül is nem lehet okom panaszra, mert a szekrénysor darabjai nagynehezen átértek és a lényeg, hogy már a helyére került és csak is engem vár, hogy áttörölgessem és birtokba vegyem. Tegnap megkérdeztem G-től, hogy szabad kezet kapok-e és úgy rendezhetem be, ahogy én szeretném, vagy minden maradjon úgy, ahogy Cenken volt belakva. Azt mondta enyém a pálya. (Muhahahhahha:D) szóval akkor hivatalosan is kitúrtam őt a saját szekrényéből :DDDD Najóóó pár kicsi polcocskát TALÁN meghagyok a gönceinek :P De gonosz vagyok már korán reggel istenem :D
Voltunk Deutschkreutz-ba is shoppingolni, elvertünk egy vagyont, pedig csak kaja/pia élelmiszerféléket vettünk, aztán megint vissza kellett menni Cenkre, mert megérkezett a 6 db redőny, amit jövőhéten teszünk fel Fertőszentmiklóson, de nem adták oda apósnak, csak G-nek, merthogy nála volt a meghatalmazás nem nyomtatta ki a bolond, hanem csak a laptopot hozta, amin volt... Na mindegy szokás szerint agyon bonyolította az életét, mert PASI :D Utána irány végre Sopron, aztán felcuccolás, gyors ebéd (gyümilves, édes-savanyú csirke jázmin rizzsel), majd szekrény szerelés és ajtók állítgatása. Nem sok időnk maradt aztán gyönyörködni a szekrénysorban, egy gyors zuhany, öltözködés, aztán irány a Fő tér, merthogy itt Sottyonban most éppen KÉKFRANKOSOK ÉJSZAKÁJA & SZENT IVÁN FOLKFEST van, meg még asszem Tündérfesztivál is.
Magyarul megint egy 3-napos dolog, hogy lehessen borozni. :D
Bár tegnap nem vittem túlzásba, pár kortyinckát ittam az édes Zenit nevű fehérborból, meg egy nyalintásnyi Rosé volt. Meg fél liter ásványvíz. Viszont megint lángosoztunk vacsi címszó alatt, majd kicsit később borozgatás közben befigyelt egy kisebb adag popcorn is és hazafelé meg még kürtős kalácsot is ettünk. Kb egy felet ettem meg, meg adtam G-nek is belőle, meg még maradt egy 4 karikányi kb ami a mai reggelit szolgáltatta. Jó hizlaló és sajnos isteni finom...
Jó kis este volt egyébként és ma pedig folytatása következik. Csak azt nem tudom mi a fittyfüttyöt csináljak, ha azért én is borozgatnék, mint a többiek, de nem szeretném, hogy plusz 1 kiló legyen az eredmény a mindenféle vásári forgatag miatt. Na hát várom még a nap folyamán a megvilágosodást :D

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása